SKAGEN bliver distributør af Storebrand Fondene i Danmark


Storebrand Asset Management AS har udpeget SKAGEN Fondene i Danmark som Paying Agent og distributør af Storebrand Fondene i Danmark.

SKAGEN vil fremover distribuere udvalgte fonde fra Storebrand på en række internationale markeder uden for Norge og Sverige, herunder Danmark. Storebrand-koncernen, der er en af Nordens førende finansaktører inden for pensioner, livsforsikring og kapitalforvaltning, erhvervede SKAGEN tilbage i 2017.

Som en del af Storebrand Asset Management AS, fortsætter SKAGEN med at forvalte sine egne aktie- og obligationsfonde, samtidig med at selskabet nu også kan distribuere Storebrands komplementerende faktor- og indeksbaserede investeringsstrategier til kunder i Danmark. Storebrand er bredt anerkendt som en af verdens førende forvaltere inden for bæredygtige investeringer.

- Vi er glade og stolte over, at vi i SKAGEN Fondene bliver distributører af Storebrand Fondene fremover i Danmark. Storebrand har en lang erfaring med at kombinere bæredygtighed med innovative investeringsprodukter. Med de fem nye fonde i Danmark, får vi muligheden for at levere en bred portefølje af produkter, der supplerer hindanden fantastisk godt, udtaler Jens Elkjær, administrerende direktør for SKAGEN Fondene Danmark.

SKAGENs aktive og værdibaserede investeringsfilosofi forbliver uændret, og porteføljeforvalterne i SKAGEN Fondene vil fortsat være dedikeret til at forvalte SKAGENs egne fonde. Den nye distributørrolle vil ikke have nogen indvirkning på SKAGENs eksisterende kunder eller vores forpligtelse til at levere det bedst mulige risikojusterede afkast eller på kommunikationen og servicen i selskabet.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7010 4001 eller mail kundeservice@skagenfondene.dk.


Venlig hilsen
SKAGEN AS


Jens Elkjær
Adm. direktør

Vevika Søberg
Communications Manager


Om Storebrand
Storebrand-koncernen (Storebrand) blev grundlagt tilbage i 1767 i Danmark og er i dag en af de førende aktører på det nordiske marked for langsigtet opsparing og forsikring. Storebrand Asset Management blev grundlagt i 1981 og er i dag Norges største private kapitalforvalter. Selskabet leverer en bred vifte af investeringsprodukter private opsparer samt mere end 250 institutionelle kunder i Norden, hovedsagelig i Norge og Sverige. Ved udgangen af september 2018 forvaltede Storebrand Asset Management AS ca. 550 mia. DKK.