Arnold van Mameren nieuwe CEO van DPA Group


Amsterdam, 3 juni 2019 - Arnold van Mameren wordt de nieuwe CEO van DPA Group. Hij volgt Eric Winter op, die sinds de overname van NIG in 2011 aan het roer stond bij de onderneming. Ron Icke, voorzitter van de Raad van Commissarissen van DPA, verheugt zich op de samenwerking met de nieuwe CEO. “Arnold heeft veel ervaring met het verbinden van de beste talenten op de arbeidsmarkt en het ontwikkelen van organisaties. Zijn managementervaring, kennis van recruitment en digitalisering en zijn track-record met veranderingsprojecten sluiten goed bij DPA aan. Hierdoor is hij zeer geschikt om de ambities van de onderneming verder vorm te geven.”

Arnold van Mameren studeerde technische natuurkunde en startte zijn loopbaan bij Pink Elephant (later PinkRoccade). Hier leidde hij meerdere grote units en leverde hij een bijdrage aan de integratie met Getronics in 2005. Daarna werd hij eindverantwoordelijk voor de consulting business unit van Getronics. In 2010 werd hij eindverantwoordelijk voor KPN Consulting dat onder zijn leiding erkenning kreeg als Great Place to Work. Na twee jaar als Director Operations bij EY Advisory Services voerde hij met succes een turnaround door bij cloud services integrator Pink Elephant.

Formele benoeming op 27 augustus 2019
DPA roept op 27 augustus 2019 een Buitengewone Aandeelhoudersvergadering bijeen om de Algemene Vergadering in kennis te stellen van het voornemen om Arnold van Mameren te benoemen als bestuurslid en Eric Winter als lid van de Raad van Commissarissen voor te dragen. Tijdens deze BAVA treedt Eric Winter formeel terug als CEO. “Ik ben blij dat Arnold het leiderschap overneemt. Na de transformatie van het afgelopen jaar is DPA klaar voor de toekomst. Een toekomst die meer dan ooit in het teken staat van waardecreatie voor alle belanghebbenden, met ontwikkeling en groei van gespecialiseerde professionals als centraal uitgangspunt.”

DPA Group N.V.
DPA verbindt organisaties met professionals met de juiste kennis en kunde. Onder het motto ‘improving your performance’ biedt de onderneming haar medewerkers de ruimte om gedreven met hun vak bezig te zijn en continu aan hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling te werken. Zo kunnen zij opdrachtgevers helpen om verbetering en vernieuwing te realiseren. DPA is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.dpa.nl.

Voor meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sharon van Straalen via sharon.vanstraalen@dpa.nl of telefoonnummer 06 5141 1647.