Nilfisk udnævner stærk international profil til Executive Vice President og ny CFO


Selskabsmeddelelse
3. oktober, 2019
Meddelelse Nr. 15/2019


Nilfisk, en førende udbyder af professionelle rengøringsmaskiner og services, har udnævnt Prisca Havranek-Kosicek til ny Chief Financial Officer (CFO) og Executive Vice President, og medlem af direktionen.

Prisca Havranek-Kosicek tiltræder den 1. december 2019 og overtager stillingen som CFO fra Karina Deacon, der annoncerede sin fratræden tidligere på året.

Prisca Havranek-Kosicek, østrigsk statsborger, har mere end 20 års international erfaring inden for hele CFO-værdikæden, herunder Corporate Finance, finansiel planlægning og analyse, koncernkontrol, Treasury og Investor Relations. Senest har hun været CFO for Novozymes, en førende virksomhed i biologiske løsninger og industrielle enzymer, og før det havde hun CFO-stillinger i Kuoni Group og DSM Pharmaceuticals.

Jens Due Olsen, bestyrelsesformand for Nilfisk, udtaler:

”Prisca Havranek-Kosicek har en stærk international baggrund og solid erfaring som CFO for store, globale virksomheder. På vegne af bestyrelsen, ser jeg meget frem til at byde hende velkommen til Nilfisk, og føler mig overbevist om, at hun har personligheden og de professionelle kompetencer til at understøtte og drive den løbende transformation af Nilfisk.”


Kontakt

Investor Relations

Jens Bak Holder
Head of Investor Relations
T: +45 2128 5832

Media Relations
Louise Refsgaard Klinge
Global Media Relations
T: +45 2067 0833

Vedhæftet fil


Attachments

15 Meddelelse_03102019_Nilfisk udnævner ny CFO