KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N Q3/2019-OSAVUOSIKATSAUSTA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN



KUTSU SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N Q3/2019-OSAVUOSIKATSAUSTA KOSKEVAAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN


SSH Communications Securityn Q3/2019-osavuosikatsaus julkaistaan keskiviikkona 23.10.2019 noin klo 09:00.

Toimitusjohtaja Kaisa Olkkonen esittelee osavuosikatsauksen analyytikko-, sijoittaja- ja lehdistötilaisuudessa. Tilaisuuden esitysmateriaali on saatavilla SSH:n verkkosivuilta (www.ssh.com) esityksen jälkeen.

Aika: Keskiviikko 23.10.2019 klo 10:00.
Paikka: SSH Communications Security Oyj, Kornetintie 3, 00380 Helsinki

Tiedotustilaisuuteen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 21.10.2019 klo 12:00 mennessä sähköpostitse Esko Anttilalle osoitteeseen esko.anttila@ssh.com.


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Niklas Nordström
Talousjohtaja


Lisätietoja:
Niklas Nordström, talousjohtaja, puh. +358 50 5410543

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security

SSH Communications Security suunnittelee ja toimittaa yrityskäyttöön vaativia tietoturvaratkaisuja, jotka valvovat, säätelevät, ja automatisoivat turvattuja yhteyksiä liiketoimintakriittiseen informaatioon. Yhtiö on maailmanlaajuiseksi standardiksi muodostuneen SSH protokollan alkuperäinen keksijä. Vaativat asiakkaat ympäri maailman luottavat ratkaisuihin liiketoimintojensa suojauksessa, toimintakulujensa optimoinnissa, ja tietoturvariskiensä hallinnassa. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti, ja ylläpitää toimipisteitä Helsingin pääkonttorin ja myynti-partneriverkoston lisäksi Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, sekä Aasiassa. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.