Wencor Mengumumkan Kerjasama Pengedaran Eksklusif dengan Korry Electronics

Peachtree City, Georgia, UNITED STATES


PEACHTREE CITY, Ga., Dec. 05, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Korry Electronics Co. telah memilih Wencor sebagai rakan pengedaran pasaran sekunder eksklusif mereka dalam Eropah, Timur Tengah dan Amerika berkuat kuasa serta-merta. Di bawah perjanjian baharu, Wencor akan menyokong pasaran penerbangan komersial dan umum dengan penyelesaian antara muka manusia-mesin (HMI) Korry yang merangkumi suis, kawalan kokpit, paparan dan panel. 

“Kami berasa teruja untuk membentuk perhubungan baharu ini,” kata Chris Curtis, Ketua Pegawai Eksekutif Wencor. “Sementara industri penerbangan bergerak ke hadapan, Wencor kekal komited untuk menyediakan penyelesaian inovatif yang mendayakan kebolehpercayaan aeroangkasa, ketersediaan dan kecekapan kos. Menambahkan barisan produk Korry kepada portfolio kita menyokong objektif tersebut. ”

Rob Gibbs, Presiden Korry, mengomen, “Kami berasa teruja untuk bekerjasama dengan Wencor untuk pengedaran portfolio alat ganti Korry.  Dengan rangkaian seluruh dunia bagi lokasi stok dan perkongsian kukuh dengan syarikat penerbangan dan kedai MRO, Wencor boleh menambahkan nilai hebat dan meningkatkan perkhidmatan kepada pelanggan kita.” Korry merupakan nama yang dipercayai dalam penyelesaian HMI untuk lebih daripada 80 tahun.

Wencor akan menyediakan ketersediaan dan hubungan rapat pelanggan ditingkatkan apabila kedua-dua syarikat bekerjasama pada penyelesaian inovatif yang menyampaikan nilai dan kualiti kepada pelanggan dalam pasaran aeroangkasa yang sentiasa berubah-ubah.   

Perihal Wencor

Wencor merupakan rakan dipercayai dalam aeroangkasa untuk lebih daripada 60 tahun, menawarkan pembaikan CMM dan DER, PMA dan rangkaian meluas bagi penyelesaian pengedaran untuk membantu dalam memastikan penerbangan lebih selamat dan lebih cekap kos. Kami menyokong kebanyakan syarikat penerbangan komersial, stesen pembaikan dan OEM di seluruh dunia melalui sekutu korporat kita Wencor, Soundair Aviation Services, PHS/MWA Aviation Services, Aerospace Coatings International, Flight Line Products, Accessory Technologies Corporation, Fortner Engineering & Manufacturing, Silver Wings, dan Kitco Defense. Wencor Group beribu pejabat di bahagian Atlanta, Georgia dengan pejabat tambahan di Utah, Miami, Seattle, California, Alabama, New York, Amsterdam, Singapore, Beijing, Shanghai, dan Istanbul. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.wencorgroup.com.

Perihal Korry

Korry merupakan nama yang dipercayai dalam penyelesaian antara muka manusia-mesin (HMI) untuk industri Aeroangkasa dan Pertahanan sejak 1937.  Korry menyediakan Sistem Kawalan Utiliti, Alat Kawalan Skrin Sentuh, Panel Sentuh Bersepadu, Paparan dan Cahaya Belakang, Pemadat Data, Suis dan Penunjuk Butang Tekan, Tombol dan Penuras Optik Penglihatan Malam.  Produk Korry dikenali di peringkat antarabangsa untuk kualiti dalam reka bentuk, pengeluaran dan perkhidmatan.  Untuk maklumat lanjut tentang Korry, sila lawati www.korry.com.

Maklumat Hubungan

416 Dividend Drive
Peachtree City, Georgia 30269 USA

Telefon: 678.490.0140
Faks: 678.490.0142
www.wencorgroup.com