Společnost Hawk Security Limited začala nabízet externí polovodičová úložiště (solid state drive: SSD) s hardwarovou ochranou na základě šifrování vyhovujícího požadavkům na vojenské využití, AES 256 XTS

HONG KONG, Dec. 09, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sspolečnost Hawk Security Limited začala nabízet externí polovodičová úložiště (solid state drive: SSD) s hardwarovou ochranou na základě šifrování vyhovujícího požadavkům na vojenské využití, AES 256 XTS.

Toto úložiště se nazývá Hawk S-Drive. Toto kompaktní zařízení s kapacitou od 128 GB do 2 TB má moderní rozhraní USB 3.1 první generace, hliníkové pouzdro (84 × 40 × 10 mm) a váží pouhé 42 gramy.

Společnost Hawk Security již více než dva roky vyvíjí software a hardware pro spolehlivou ochranu soukromí svých zákazníků, která byla následně začleněna do úložiště Hawk S-Drive. Výsledkem bylo vyvinutí systému Hawk Encrypt – hardwarového šifrovacího systému na bázi elektronického čipu. Tento čip umožňuje šifrovat data algoritmem AES 256bit XTS vyhovujícímu požadavkům na vojenské aplikace při rychlostech zápisu a čtení až 450 Mb/s.

Zařízení je dále vybaveno speciální klávesnicí z tvrdého plastu, která dovoluje snadné ovládání přístupu k jeho datům. Délka osobního identifikačního čísla (PIN) je od 4 do 16 číslic. K dispozici jsou také nezbytné ochranné systémy: automatické zablokování (při nečinnosti delší než 3 hodiny), automatické vymazání dat po 10 neúspěšných pokusech o ověření.

Hawk S-Drive je v kapacitě 128 GB nabízen za maloobchodní cenu 179 USD při bezplatném poštovném do celého světa a s 1letou zárukou.

Hawk Security nabízí vzájemně výhodné podmínky spolupráce pro distributory po celém světě. Další informace můžete získat kontaktováním zástupce společnosti.

Kontaktní osoba:
Sergjej Semejkin
PR and Sales
semeykin@hawksecurity.net

K tomuto oznámení je k dispozici fotografie na https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0159c95c-3be5-47f0-9dc0-3859f53b124c

Tato fotografie je k dispozici u Newscom, www.newscom.com, a od AP PhotoExpress.

K tomuto oznámení je k dispozici video na https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ad1f8003-fac5-4aee-9611-0fd70eb08b0c