A Hawk Security Limited megkezdte a hardvervédelemmel ellátott, AES 256 XTS katonai titkosítással rendelkező külső SSD-meghajtó értékesítését


HONG KONG, Dec. 09, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Hawk Security Limited megkezdte a hardvervédelemmel ellátott, AES 256 XTS katonai titkosítással rendelkező külső SSD-meghajtó értékesítését.

A meghajtó neve Hawk S-Drive. A kompakt eszköz jellemzői: modern 1. generációs USB 3.1 , alumínium ház (84x40x10 mm), 42 gramm súllyal és belső memóriával (128 GB-tól 2 TB-ig).

A „Hawk Security” több mint két éve fejleszt szoftvert és hardvert az ügyfelek magánéletének megbízható védelme érdekében. Ezt a tudást integráltuk a Hawk S-Drive-ba. Ennek eredményeként kifejlesztettük a Hawk Encrypt-rendszert, egy hardvertitkosítási rendszert az eszköz kártyájába integrált chip-vezérlő alapjára. A chip az AES 256 bites XTS katonai minőségű szabványnak megfelelően lehetővé teszi az adatok titkosítását, miközben az írási/olvasási sebesség akár 450 Mb/s.

A készülék fel van szerelve egy speciális, kemény műanyagból készült billentyűzettel is, így könnyedén ellenőrizheti a készülék adataihoz való hozzáférést. A PIN-kód 4–16 számjegyből áll. Az összes szükséges alapvető védelmi rendszer megtalálható benne: automatikus zárolás (ha több mint 3 órán keresztül aktív), az információk automatikus törlése 10 sikertelen engedélyezési kísérlet után.

A Hawk S-Drive kiskereskedelemben elérhető, a 128 GB-os változat 179 USD-tól kapható. A cég nemzetközi ingyenes szállítást biztosít világszerte, és az eszköz garanciája 1 év.

A Hawk Security kölcsönösen előnyös együttműködési feltételeket kínál a forgalmazók számára az egész világon, további információkért forduljon a cég képviselőjéhez.

Kapcsolattartó személy:
Szergej Szemejkin
PR és értékesítő csoport
semeykin@hawksecurity.net

A bejelentést kísérő fotó elérhető a https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/0159c95c-3be5-47f0-9dc0-3859f53b124c webhelyen.

A fénykép a Newscomon (www.newscom.com) és az AP PhotoExpressen is rendelkezésre áll.

A bejelentést kísérő videó elérhető a https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ad1f8003-fac5-4aee-9611-0fd70eb08b0c webhelyen.