Veloxis Pharmaceuticals A/S: Offentliggørelse af Storaktionærmeddelelser


Selskabsmeddelelse nr. 8/2020

Til: NASDAQ Copenhagen A/S                                                 

København, Danmark, fredag den 24. januar 2020

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S: Offentliggørelse af Storaktionærmeddelelser

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S (OMX: VELO) ("Veloxis") offentliggør hermed selskabets modtagelse af storaktionærmeddelelser i henhold til kapitel 7 i lovbekendtgørelse nr. 931 af 6. september 2019 Kapitalmarkedsloven ("Kapitalmarkedsloven"), med senere ændringer. Storaktionærmeddelelserne er vedlagt denne selskabsmeddelelse, jf. Kapitalmarkedslovens § 30.

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Craig A. Collard             Ira Duarte                               
CEO                              CFO     

Telefon:                       +1 919-591-3090     
E-mail:                        IR@Veloxis.com

Denne meddelelse er blevet udarbejdet på både engelsk og dansk. I tilfælde af nogen uoverensstemmelse mellem den engelske og den danske version, skal den engelske version have forrang.

 

Bilag

Meddelelse fra Asahi Kasei Pharma Denmark A/S.

 

Om Veloxis

Veloxis er et specialiseret farmaceutisk selskab engageret i at forbedre transplanterede patienters liv. Som et dansk selskab driver Veloxis virksomhed i USA gennem Veloxis Pharmaceuticals, Inc., et helejet datterselskab med hovedkontor i Cary, North Carolina i USA. Veloxis har succesfuldt udviklet Envarsus XR (tacrolimus extended-release tablets) baseret på selskabets unikke og patenterede delivery-teknologi, MeltDose®, som er designet til at forbedre absorberingen og biotilgængeligheden af udvalgte oralt-indgivne medicinalvarer. Selskabet er fokuseret på den umiddelbare kommercialisering af Envarsus XR i USA, udvidelsen af partnerskaber i hele verden samt erhvervelse af aktiver brugt af transplanterede patienter og på tilgrænsende lægelige specialområder. Veloxis er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen under handelssymbolet OMX: VELO. For yderligere oplysninger, besøg www.veloxis.com.

 

Vedhæftede filer


Attachments

Major shareholder notification to Veloxis_24 01 2020 2020.01.24 DK - Storaktionærmeddelelse