Meddelelse om Tvangsindløsning til Aktionærerne i Veloxis Pharmaceuticals A/S


Selskabsmeddelelse nr. 9/2020

Til: NASDAQ Copenhagen A/S                                                 

København, Danmark, fredag den 24. januar 2020


Meddelelse om Tvangsindløsning til Aktionærerne i Veloxis Pharmaceuticals A/S


Asahi Kasei Pharma Denmark A/S har fremsendt meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i Veloxis Pharmaceuticals A/S ("Veloxis") i overensstemmelse med selskabslovens §§ 70-72.

Asahi Kasei Pharma Denmark A/S' meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i Veloxis er vedlagt denne selskabsmeddelelse, hvortil henvises.


For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Craig A. Collard             Ira Duarte                               
CEO                              CFO     

Telefon:                       +1 919-591-3090     
E-mail:                        IR@Veloxis.com

Denne meddelelse er blevet udarbejdet på både engelsk og dansk. I tilfælde af nogen uoverensstemmelse mellem den engelske og den danske version, skal den engelske version have forrang.


Bilag

Meddelelse fra Asahi Kasei Pharma Denmark A/S.


Om Veloxis

Veloxis er et specialiseret farmaceutisk selskab engageret i at forbedre transplanterede patienters liv. Som et dansk selskab driver Veloxis virksomhed i USA gennem Veloxis Pharmaceuticals, Inc., et helejet datterselskab med hovedkontor i Cary, North Carolina i USA. Veloxis har succesfuldt udviklet Envarsus XR (tacrolimus extended-release tablets) baseret på selskabets unikke og patenterede delivery-teknologi, MeltDose®, som er designet til at forbedre absorberingen og biotilgængeligheden af udvalgte oralt-indgivne medicinalvarer. Selskabet er fokuseret på den umiddelbare kommercialisering af Envarsus XR i USA, udvidelsen af partnerskaber i hele verden samt erhvervelse af aktiver brugt af transplanterede patienter og på tilgrænsende lægelige specialområder. Veloxis er børsnoteret på NASDAQ OMX Copenhagen under handelssymbolet OMX: VELO. For yderligere oplysninger, besøg www.veloxis.com.

Vedhæftede filer


Attachments

Squeeze-out notice (Asahi Denmark) (DK) 2020.01.24  DK - Meddelelse om tvangsindløsning