SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2019 ON JULKAISTU

Helsinki, FINLAND


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2019 ON JULKAISTU


SSH Communications Security Oyj:n vuosikertomus (Annual Report) vuodelta 2019 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla kohdassa Taloudelliset raportit.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, emoyhtiön ja konsernin tilinpäätöksen sekä tilintarkastuskertomuksen.
 
SSH on julkaissut myös selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään. Selvitys annetaan erillisenä kertomuksena ja se on luettavissa yhtiön verkkosivuilla kohdassa Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmistä.

PDF-tiedostot vuosikertomuksesta, tilinpäätöksestä, toimintakertomuksesta, tilintarkastuskertomuksesta sekä yhtiön hallinto- ja ohjausjärjestelmästä annetusta selvityksestä ovat tämän tiedotteen liitteenä.


Helsingissä, 5.3.2020


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Niklas Nordström
Talousjohtaja


Lisätietoja:
Niklas Nordström, talousjohtaja, puh. +358 50 5410543

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kattavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Liitteet


Attachments

SSH_Annual_Report_2019 SSH_Tilinpäätös_ja_toimintakertomus_2019 SSH_Tilintarkastukertomus_2019 SSH_Selvitys_hallinto-_ja_ohjausjärjestelmistä_2020