Acuant®GO, značka bezkódového ověřování totožnosti a systémů prověřování zákazníků, nyní uváděná na trh zemí střední a východní Evropy, poskytuje globální řešení proti vzrůstajícímu počtu podvodů


PRAHA, Česká republika, Dec. 09, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Acuant, přední celosvětový poskytovatel systémů ověřování totožnosti, dnes oznámil uvedení na trh souboru bezkódových řešení Acuant®GO, v zemích střední a východní Evropy prostřednictvím prověřeného (enTRUSTed) partnera LetsGOKYC. Acuant®GO poskytuje bleskovou rychlostí výkon platformy pro ověřování důvěryhodnosti (Trusted Identity Platform) společnosti Acuant. Jedná se o nejrychlejší způsob pronikání na trh, využívání mobilních platforem, ověřování totožnosti na webu a prověřování zákazníků (Know Your Customer/Client: KYC), který splňuje požadavky předpisů a potřeby podnikajících společností i zákazníků. 

Toto řešení přichází v době, kdy se podniky v mnoha odvětvích po celém světě musí přizpůsobit rychle se zvyšující poptávce po transakcích na dálku. Acuant®GO umožňuje podnikům všech velikostí zdokonalit stávající postupy nebo zavést zcela nové, aniž by bylo nutné vynakládat významné prostředky na technické vybavení nebo čelit zdlouhavému začleňování.

Acuant®GO poskytuje zákazníkům volnost provádět transakce bez ohledu na čas a místo a přitom chránit své údaje i soukromí. Tato řešení bez dalších úprav vyhovují požadavkům GDPR (General Data Protection Regulation) a CCPA (California Consumer Privacy Act). Lze je vybírat a přizpůsobovat podle konkrétního využití a úrovně rizik. Maximální míru prevence podvodů zajišťuje patentovaný systém digitální totožnosti eDNA™ společnosti Acuant.

„Acuant®GO již nějakou dobu funguje, ale nyní je nejvyužívanější řešením. Vždy jsme věděli, kam směřujeme, jenom se zvýšila potřeba naší schopnosti svižně a bez kompromisů umožňovat plnění cílů v oblasti ověřování totožnosti obzvláště u transakcí na dálku,“ sdělil Yossi Zekri, prezident a CEO společnosti Acuant. „Chceme podnikům všech velikostí ve všech odvětvích a ve všech částech světa poskytnout přední technické prostředky pro boj proti podvodům, které lze zprovoznit během hodin namísto měsíců. 

LetsGOKYC umožňuje se seznámit se systémem Acuant®GO v akci včetně odborného poradenství v jazycích zemí střední a východní Evropy. Na LetsGOKYC.com je nyní možné si vyžádat předvedení v češtině, maďarštině, polštině, slovenštině, ruštině a angličtině. 

O společnosti Acuant 

Platforma pro ověřování důvěryhodnosti společnosti Acuant přináší všem odvětvím jistotu díky automatizovanému ověřování totožnosti, plnění požadavků předpisů proti praní špinavých peněz (AML) a prověřování klientů (KYC) a řešením digitální totožnosti. Pomocí čelních partnerů v každém významném odvětví a s více než miliardou transakcí ve více než 200 zemích a oblastech má Acuant největší globální pokrytí. Další informace najdete na www.acuant.com

Malini Gujral
marketing@acuant.com