Az Acuant®GO kód nélküli személyazonosság-hitelesítés és a KYC Solutions globális megoldást kínál a csalások egyre növekvő számára, immár Közép- és Kelet-Európában is


PRÁGA, Cseh Köztársaság, Dec. 09, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Az Acuant, a személyazonosság-hitelesítési megoldások globális szolgáltatója, ma bejelentette az Acuant®GO, egy kód nélküli megoldáscsomag regionális bevezetését Közép- és Kelet-Európában a LetsGOKYC enTRUSTed partnerével összefogva. Az Acuant®GO a fény sebességével mutatja az Acuant Megbízható személyazonosság platformjának erejét. Ez a szabályozásoknak, üzleti és ügyféligényeknek megfelelő piac- és bevezetési mobil- és webes személyazonosság-hitelesítés leggyorsabb módja. 

Ez a kiadás akkor érkezik, amikor a különböző ágazatokban működő vállalatoknak világszerte alkalmazkodniuk kell a távtranzakciók iránti egyre növekvő kereslethez. Az Acuant®GO lehetővé teszi a különböző méretű vállalatok számára, hogy újratervezzék és frissítsék a munkafolyamataikat anélkül, hogy jelentős technikai forrásokra és időigényes integrációs folyamatokra lenne szükségük. 

Az Acuant®GO-t úgy tervezték, hogy az ügyfelek bárhol és bármikor szabadon hajthassanak végre tranzakciókat, miközben adataik teljes védelem alatt állnak. A megoldások lényegében testre szabás nélkül GDPR- és CCPA-kompatibilis formában állnak rendelkezésre. A megoldások egyéni eseteknek és kockázati szintnek megfelelően választhatók és szabhatók személyre. Az Acuant szabadalmaztatott eDNA™ digitális személyazonosság motorja maximális csalásmegelőzést kínál.

"Az Acuant®GO már egy ideje itt van, de a jelen korhoz alkalmazkodva teljesen kézenfekvő megoldássá vált - mindig is tudtuk, merre tartunk, a helyzet csak felgyorsította a dolgokat a személyazonosság-hitelesítés továbbfejlesztése felé, különösen a távtranzakciók terén," - mondta Yossi Zekri, az Acuant elnök-vezérigazgatója. "Szeretnénk erősebbé tenni a vállalkozásokat minden iparágban világszerte azok méretétől függetlenül, hogy vezető technológiával - nem hónapok, hanem órák alatt bevezethető technológiával - harcolhassanak a csalás ellen." 

A LetsGOKYC lehetőséget kínál arra, hogy az Acuant®GO működését szakemberek útmutatásával lássák a közép- és kelet-európai régió helyi nyelvein. A demó kérelmeket cseh, magyar, lengyel, szlovák, orosz és angol nyelven most le lehet adni a LetsGOKYC.com oldalon 

Az Acuant-ről 

Az Acuant Megbízható személyazonosság platformja erősíti a bizalmat az automatikus személyazonosság-hitelesítési, szabályozás-megfelelősségi (AML/KYC) és digitális személyazonossági megoldásokat alkalmazó valamennyi iparág esetében. A fő ágazatok vezető partnereivel és több mint 1 milliárd tranzakcióval a világ több mint 200 országában és területén az Acuant a globális lefedettség vezető vállalata. További részletekért látogasson el a www.acuant.com oldalra. 

Malini Gujral 
marketing@acuant.com