Systém bezkódového overovania identity Acuant®GO a riešení KYC, ktoré poskytujú globálne riešenia proti narastajúcim podvodom, teraz prichádzajú na trh strednej a východnej Európy

PRAHA, Česká republika, Dec. 09, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Vedúci globálny poskytovateľ riešení na overovanie identity, spoločnosť Acuant, dnes oznámila regionálne uvedenie systému Acuant®GO - balíka bezkódových riešení - na trh strednej a východnej Európy s dôveryhodným partnerom LetsGOKYC. Systém Acuant®GO poskytuje mohutnú platformu Trusted Identity Platform od spoločnosti Acuant, na okamžité overenie identity. Je to najrýchlejšia metóda, ako sa dostať na trh so zavedením overenia identity v mobile a internete pri použití systému KYC, ktorý spĺňa regulačné, obchodné a zákaznícke požiadavky.

Táto správa prichádza v čase, kedy sa podniky v mnohých odvetviach na svete musia prispôsobiť vzrastajúcemu dopytu po transakciách na diaľku. Acuant®GO umožňuje podnikom akejkoľvek veľkosti inovovať existujúce pracovné toky alebo začať od nuly bez toho, aby boli potrebné väčšie technické zdroje a zdĺhavý integračný proces.

Acuant®GO je vyvinutý s účelom poskytnúť zákazníkom slobodu vykonávať transakcie kedykoľvek a kdekoľvek, pričom ochraňuje ich údaje a súkromie. Riešenia sú v súlade s nariadeniami GDPR a CCPA „hneď pri vybalení“. Dajú sa vybrať a prispôsobiť podľa spôsobov používania a úrovne rizika. Patentovaná digitálna technológia spoločnosti Acuant na overenie identity s názvom eDNA™ poskytuje neprekonateľnú ochranu proti podvodom.

Prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Acuant, Yossi Zekri, povedal, že „Acuant®GO bol určitý čas vo vývoji, ale stal sa moderným riešením pre dobu, v ktorej sa práve nachádzame. Vždy sme vedeli, kam spejeme, a to len urýchlilo potrebu byť agilnými pri plnení cieľov a rýchlosti bez kompromisov, čo sa týka overovania identity, hlavne pri transakciách na diaľku.“ „Chceme povzbudiť podniky všetkých veľkostí vo všetkých odvetviach a všade na svete, aby bojovali proti podvodom s poprednou technológiou, ktorú môžu implementovať nie za pár mesiacov, ale za pár hodín.“

LetsGOKYC so špecializovaným poradenstvom v miestnych jazykoch krajín strednej a východnej Európy ponúka možnosť vidieť, ako platforma Acuant®GO funguje. Lokalita LetsGOKYC.com momentálne prijíma požiadavky na demo v českom, poľskom, slovenskom, ruskom a anglickom jazyku.

O spoločnosti Acuant

Platforma Trusted Identity Platform spoločnosti Acuant vytvára dôveru pre všetky odvetvia odvetviami vďaka automatickému overovaniu identity, súladu s regulačnými požiadavkami (AML/KYC) a digitálnymi riešeniami overovania identity. Spoločnosť Acuant je s miliardou transakcií vo viac ako 200 krajinách a teritóriách lídrom v celosvetovom pokrytí a má popredných partnerov v každom dôležitom odvetví. Viac informácií nájdete na stránkach www.acuant.com

Malini Gujral
marketing@acuant.com