QPR toimittaa suorituskyvyn johtamisen ratkaisun suurelle valmistavan teollisuuden yritykselle Lähi-idässä

Helsinki, FINLAND


Helsinki, 15.12.2020, klo 14.00 – Iso valmistavan teollisuuden organisaatio Lähi-idässä on valinnut QPR Softwaren ohjelmisto- ja palvelutoimittajaksi suorituskyvyn johtamisen ratkaisuunsa.

Ratkaisu toteutetaan QPR Metrics -ohjelmistolla. Asiakas saa käyttöönsä tehokkaat ja käyttäjäystävälliset johdon mittaristonäkymät, joiden avulla seurataan koko organisaation avainsuorituskykymittareita, strategisia tavoitteita ja toimenpiteitä. Ratkaisun avulla organisaatio voi ennakoivasti johtaa suorituskykyyn ja strategian toteuttamiseen liittyviä toimia ja viestiä näistä tehokkaasti.

“Toteuttamamme ratkaisu on erittäin laaja ja moniulotteinen suorituskyvyn mittaamiskokonaisuus, ja se tukee asiakasta strategian toteuttamisessa ja suorituskyvyn johtamisessa. Näin laajan ratkaisun toteuttaminen vaatii ohjelmiston, joka yhdistää joustavan toiminnallisuuden erinomaiseen käyttäjäkokemukseen. On erittäin hienoa auttaa asiakastamme strategian jalkauttamisessa ja suorituskyvyn parantamisessa” sanoo Tero Aspinen, QPR Softwaren liiketoimintajohtaja.

QPR Software Oyj

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Lisäksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa ohjelmistoja suorituskykyjohtamiseen, prosessien ja kokonaisarkkitehtuurin mallinnukseen sekä prosessilouhintaan.

Dare to improve. www.qpr.com

Lisätietoja:

Tero Aspinen
Johtaja, QPR Software Oyj
Email: tero.aspinen(at)qpr.com
Tel. + 358 (0)50 338 1894

Lisätietoja QPR Metrics -tuotteesta ja siihen liittyvistä ratkaisuista:

https://www.qpr.com/products/qpr-metrics

https://www.qpr.com/solutions/performance-management