ASi Printall juhatuse liikme volituste pikendamine

ASi Ekspress Grupp kontserni kuuluva 100%-lise tütarettevõtte ASi Printall nõukogu otsustas pikendada juhatuse liikme Evali Mültsi volitusi kuni 2. veebruarini 2024.

Ettevõtte juhatus jätkab endises kolmeliikmelises koosseisus: Andrus Takkin (juhatuse esimees), Evali Mülts ja Tõnis Peebo.

AS Printall on Baltikumi nüüdisaegsemaid trükikodasid, mis ekspordib enam kui 60% toodangust Euroopasse ning trükib peamise osa Eestis ilmuvast perioodikast ja reklaamväljaannetest. 2019. aasta müügitulu oli 25,7 miljonit eurot ja ettevõttes töötas ligi 230 inimest.

Signe Kukin
Kontserni finantsjuht
AS Ekspress Grupp
signe.kukin@egrupp.ee

AS Ekspress Grupp on Baltimaade juhtiv meediakontsern, mille peamised tegevused hõlmavad veebimeedia sisutootmist, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamist ning trükiteenuste osutamist Eestis, Lätis ja Leedus. 1989. aastal tegevust alustanud Ekspress Grupp annab tööd 1700 inimesele, omab juhtivaid veebimeedia portaale Baltimaades ning kirjastab Eesti loetumaid päeva- ja nädalalehti, lisaks enamikku Eesti populaarsematest ajakirjadest.