Kutse Tallinna Sadama 2020 12-kuu tulemuste veebiseminarile


AS Tallinna Sadam kutsub huvilisi osalema ettevõtte 2020. a IV kvartali ja 12 kuu majandustulemusi tutvustaval veebiseminaril 26. veebruaril 2020 kell 11.00 EET. Veebiseminar toimub inglise keeles Microsoft Teams platvormi vahendusel.

Ettevõtte tulemusi tutvustavad ja küsimustele vastavad juhatuse esimees Valdo Kalm ja juhatuse liige/ finantsjuht Marko Raid. Küsimustele vastamine toimub peale esitlust. Kuna veebiseminari aeg on piiratud, soovitame küsimused saata enne veebiseminari algust e-mailile: m.zirel@ts.ee.

Veebiseminaril saab osaleda selle lingi kaudu. Veebiseminari salvestus avalikustatakse ettevõtte veebilehel https://www.ts.ee/.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas  keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine. Kontserni 2019. a müügitulu oli 130,5 miljonit eurot, korrigeeritud EBITDA 74,3 miljonit eurot ning puhaskasum 44,4 miljonit eurot.

Lisainfo:

Marju Zirel
Investorsuhete juht
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee