NORDIC ID OYJ ON SOLMINUT MERKITTÄVÄN KAUPAN JAPANILAISEN UNIQLO VAATEKAUPPAKETJUN KANSSA


NORDIC ID OYJ

SISÄPIIRITIETO

YHTIÖTIEDOTE 25.2.2021 KELLO 13:00

NORDIC ID OYJ on solminut merkittävän kaupan japanilaisen UNIQLO vaatekauppaketjun kanssa

Nordic ID Oyj on solminut kaksivuotisen globaalin sopimuksen merkittävän japanilaisen Uniqlo vaatemerkin taustayhtiö Fast Retailing kanssa RFID teknologian toimittamisesta vuosina 2021 ja 2022 vaatemerkin omiin ja franchising myymälöihin. Sopimuksen kokonaisarvo on 1-2 miljoonaa euroa. Sopimus sisältää lisäoption vuosille 2023-2024.  

Toimitusjohtaja Juuso Lehmuskoski:

”Nyt toteutunut kauppa on yhtiön kannalta merkittävä ja selkeä osoitus uudistetun myyntistrategiamme vaikutuksesta. Olemme muuttaneet myyntistrategiaamme siten, että pyrimme luomaan kysyntää suoraan loppuasiakkaiden parissa ja siten nopeuttamaan ratkaisujemme leviämistä. Uniqlolle toimitettava ratkaisu hyödyntää Nordic ID:n uutta markkinoiden pienintä RFID lukijaa osana monikanavaisen digitaalisen kaupan mobiilikassaratkaisua sekä muita kaupan taustaprosesseja. Nordic ID:n ratkaisujen käyttökohteiden laajeneminen auttaa meitä kehittämään yhtiötä tulevina vuosina strategiamme mukaisesti.”

Lisätietoja:

Juuso Lehmuskoski, Toimitusjohtaja Nordic ID, puh. 040 510 3790

Hyväksytty neuvonantaja: Translink Corporate Finance Oy, puh. 0400 735 835

Jakelu:

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.nordicid.fi

Nordic ID Oyj lyhyesti:

Nordic ID Oyj on suomalainen RFID-teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen pilvipohjaista, palveluratkaisua (PaaS, Platform as a Service) tavaravirtojen ja tuotteiden reaaliaikaiseen seurantaan ja hallintaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 9,2 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta 76 % muodostuu viennistä; yhtiön tavoitteena on vahvistaa entisestään asemaansa Euroopassa sekä kasvattaa markkinaosuuttaan Pohjois-Amerikassa. Yhtiö on listattu Nasdaq First North Growth Market-markkinapaikalla. www.nordicid.fi