Første IVM kunde i UK

Kgs. Lyngby, DENMARK


Vores UK partner KSS har vundet den første IVM kunde i UK. Byen Bridgend i Wales har indgået aftale om IVM for cirka 4000 brugere.

Identity Verification Manager giver organisationer mulighed for et nyt niveau af sikkerhed i forbindelse med bekræftelse af ansattes identitet. Det er særligt relevant, hvor der er tale om kritiske informationer om medarbejdere og finansinformationer; men også i forbindelse med udstedelse af kodeord for mange medarbejdere.

For Bridgend er det først og fremmest et ønske at kunne beskytte ansatte og medarbejdere i IT service desken, mod risikoen for at hackers ringer og udgiver sig for at være en medarbejder, for  derved at få et nyt kodeord til medarbejderens IT-systemer.

Der offentliggøres ikke finansielle informationer om ordren, og den ændrer ikke selskabets årsforventning.

For yderligere informationer se www.fastpasscorp.com

Yderligere oplysninger
FastPassCorp A/S, administrerende direktør Finn Jensen, mobil 24 81 12 79, fj@fastpasscorp.com

Certified Adviser
Baker Tilly Corporate Finance P/S, partner Gert Mortensen, mobil: +45 3073 0667, gmm@bakertilly.dk

Om FastPassCorp A/S
Selskabet udvikler software og SaaS løsninger til beskyttelse af store organisationers passwords og password processer. Kunderne opnår store produktivitetesforbedringer og beskyttelse af medarbejdernes kodeord. FastPass sælges lokalt og internationalt gennem stærke salgspartnere. FastPassCorp A/S er noteret på First North Growth Market, NASDAQ/ Copenhagen Stock Exchange [FASTPC]

Vigtige links:
Hjemmesiden: www.fastpasscorp.com
Finansielle rapporter: www.fastpasscorp.com/investor-relations/

For løbende opdateringer fra selskabet:
www.linkedin.com/company/fastpasscorp
www.facebook.com/fastpasscorp