ContextVision presenterar Årsredovisning 2020


STOCKHOLM – 7 april, 2021 – ContextVision’s årsredovisning för 2020 samt Ersättningsrapport för 2020 bifogas. Rapporterna finns även tillgängliga för nedladdning på bolagets hemsida: www.contextvision.se

Tryckta kopior av rapporterna skickas efter förfrågan per e-post: finance@contextvision.se

För frågor, vänligen kontakta CFO Ann-Charlotte Linderoth
E-post: ann-charlotte.linderoth@contextvision.se

###

Om ContextVision

ContextVision är ett medicintekniskt mjukvaruföretag specialiserat på bildanalys och artificiell intelligens. Som den globala marknadsledaren inom bildbehandling är vi en etablerad partner till ledande tillverkare av ultraljud, röntgen och magnetkamerautrustning runt om i världen.

Vår expertis är att utveckla kraftfulla mjukvaruprodukter baserade på egenutvecklad teknologi och artificiell intelligens för bildbaseradetillämpningar. Våra högteknologiska produkter hjälper dagligen läkare att tolka medicinska bilder, vilket är avgörande för bättre diagnos och behandling.

ContextVision går nu in på den snabbväxande marknaden för digital patologi. Vi investerar åtskilligt i vår produktportfölj med beslutsstödsverktyg och är dedikerade till att bli en ledande resurs för patologer i syftet attradikalt utveckla cancerdiagnostiken och förbättra vården av patienter.

Företaget grundades 1983 och är baserat i Sverige med lokal representation i USA, Japan, Kina och Korea. ContextVision är noterat på Oslobörsen under ticker CONTX.

 

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to Section 5-12 the Norwegian Securities Trading Act

BilagorAttachments

ContextVision Arsredovisning 2020 Ersattningsrapport 2020