H Boyden Ελλάδας και Κύπρου σε αναπτυξιακή πορεία

H Boyden εμπλουτίζει την ομάδα της με νέους συνεργάτες τους: Αλέξανδρο Λαμνίδη, Σπύρο Μαυρόγαλο και Νικολέτα Παύλου, για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο εύρος ποιοτικών υπηρεσιών


Αθήνα, April 13, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Η Boyden, ένα πρώτης γραμμής παγκόσμιο συμβουλευτικό δίκτυο, στο χώρο των υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού με 75 γραφεία σε 45 χώρες, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό του γραφείου της στην Αθήνα, και καλωσορίζει τους νέους εξαιρετικών δυνατοτήτων συνεργάτες, κκ Αλέξανδρο Λαμνίδη, Νικολέτα Παύλου και Σπύρο Μαυρόγαλο.

Η Άννυ Χατζηκωνσταντίνου, Managing Partner της Boyden Greece & Cyprus, ανέφερε: “Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξέχουσες υπηρεσίες στους πελάτες μας, οι οποίοι στην επόμενη περίοδο αναμένεται να εστιάσουν στην αναδιοργάνωση, την ψηφιοποίηση των δραστηριοτήτων τους και την ανάπτυξή τους. Η διεθνής μας συνεργασία με την Boyden, τα προγράμματα που προσφέρουμε, μαζί με την υποστήριξη των επιχειρήσεων που ήδη συνεργαζόμαστε, ενισχύουν τη αξία μας και το εύρος των πελατών μας.»

Ο Αλέξανδρος Λαμνίδης είναι Managing Partner και μέλος των διεθνών Practice Groups της Boyden: CEO & Board, Social Impact και Private Equity and Venture Capital και επικεντρώνεται σε θέσεις Διοικητικών Συμβουλίων, C-level Στελεχών και ασκεί Συμβουλευτική σε Διοικητικά σχήματα. Ο Αλέξανδρος επίσης θα ηγηθεί της ομάδας Leadership Consulting, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης και βέλτιστης καθοδήγησης ηγετικών ομάδων. Ο Αλέξανδρος πρόσφατα έχει θητεύσει ως Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – ΣΕΤΕ – και ως Γενικός Διευθυντής Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος του Franchising Association, του Ελληνικού Forum Ποιότητας και μέλος της Ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνιστικότητας. Έχει, στο παρελθόν, υπηρετήσει πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες σε θέσεις ευθύνης.

Ο Σπύρος Μαυρόγαλος είναι Partner και μέλος των διεθνών Practice Groups της Boyden: Private Equity/Venture Capital και Financial Services, στοχεύει να προσφέρει προστιθέμενη αξία στην επιλογή αποδοτικών στελεχών, υποστηρίζοντας τους οργανισμούς να χτίσουν αποδοτικές ομάδες. Ο Σπύρος πρόσφατα ήταν CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Group Chief Procurement Officer στην Εθνική Τράπεζα και Group Chief Operating Officer στην Cosmote. Η Εκτελεστική του εμπειρία περιλαμβάνει θέσεις του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Europa Insurance Co, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Garanta Insurance στη Ρουμανία και της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Κύπρο.

H Νικολέτα Παύλου, είναι Partner και μέλος των διεθνών Practice Groups της Boyden: Consumer & Retail και Human Resources. Με παγκόσμια πολυεθνική HR εμπειρία σε Ελλάδα, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Τουρκία και Ρωσία, η Νικολέτα γνωρίζει καλές πρακτικές HR σε διαφορετικές χώρες και εταιρικές κουλτούρες. Η προηγούμενη πορεία της περιλαμβάνει θέσεις όπως HR partner στην General Mills Hellas S. A., συμμετέχοντας στην ομάδα που την ανεδειξε σε Top 10 Best Workplaces .

H Boyden Ελλάδος & Κύπρου ιδρύθηκε το 2020 με αρχική ομάδα τις Αννυ Σ. Χατζηκωνσταντίνου, Σύμη Φάρρου, Δήμητρα Καψιώτη και Ελένη Μαυρογένη,

Η Σύμη Φάρρου είναι Partner με εμπειρία σε Καταναλωτικά και Λιανική και συμμετέχει στο διεθνές Consumer & Retail Practice της Boyden. H Σύμη είναι δυναμικό στέλεχος με ισχυρά αποτελέσματα σε στρατηγική ανάπτυξη των οργανισμών που συμμετέχει. Διαθέτει 25ετη εμπειρία στη διοίκηση και ευρεία άποψη διεθνών επιχειρηματικών πλαισίων, που της επιτρέπουν να χτίζει δυνατές επαγγελματικές σχέσεις και να εντοπίζει ξεχωριστά ηγετικά προφίλ.

Η Δήμητρα Καψιώτη είναι Senior Associate και διαθέτει 15ετή εμπειρία σε human resources, human capital και executive search, κυρίως με την Deloitte.

Η Ελένη Μαυρογένη είναι Associate & Office Administrator.

Σχετικά με τη Boyden

Η Boyden είναι ένα πρώτης γραμμής παγκόσμιο συμβουλευτικό δίκτυο, στο χώρο των υπηρεσιών ανθρωπίνου δυναμικού – Επιλογή Στελεχών και Leadership Consulting - με 75 γραφεία σε 45 χώρες. Η διεθνής μας διάσταση μας επιτρέπει να εξυπηρετήσουμε οπουδήποτε στον κόσμο δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας. Συνδέουμε Εξαιρετικές Εταιρείες με Εξαιρετικούς Ηγέτες μέσω Executive Search, Interim Management και Leadership Consulting solutions. H Boyden κατατάσσεται στις 10 κορυφαίες εταιρείες στο Forbes’ Americas Best Executive Recruiting Firms για το 2020. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.boyden.com.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Chris Swee, Boyden
Global Head of Marketing
T: +1 914 747 0172
E: cswee@boyden.com
Anny S. Chatzikonstantinou, Boyden
Managing Partner, Greece & Cyprus
T: +30 216 1000 700
E: achatzikonstantinou@boyden.com

Photos accompanying this announcement are available at: 

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/cff6b8a3-2fc5-4de1-be17-ba9e542a6924

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/385ee000-2c1e-4a92-85fd-8255a132b3cd

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/69051fe1-e497-4b14-9521-d47dbaa15ae8

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/6b966e96-5126-4502-bf06-e85cd0798784

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/370afe70-edb0-4069-b61c-84f5f568ba08

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/9e210860-9d5d-48fe-a45e-0987b5b525c6

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/206c31bf-237d-4fa1-9763-03ce6a880634


Anny Alexander_Lamnidis Spiros Simi Nikoleta Dimitra Eleni