Kutsu: Scanfil Oyj julkistaa tammi-maaliskuun 2021 tuloksensa 23.4.2021


Scanfil Oyj        Sijoittajauutinen  16.4.2021   10:00

Kutsu: Scanfil Oyj julkistaa tammi-maaliskuun 2021 tuloksensa 23.4.2021

Scanfil Oyj julkistaa tammi-maaliskuun 2021 tulostietonsa 23.4.2021 noin klo 9.00 Suomen aikaa.

Klo 10.00 alkava webcast-tiedotustilaisuus pidetään suomeksi. Voit rekisteröityä ja liittyä tilaisuuteen täällä: https://scanfil.videosync.fi/2021-q1-tulos/register. Tiedotustilaisuudessa esitettävä presentaatio on saatavilla ennen tilaisuuden alkua täällä.

Tuloksen esittelee Scanfilin toimitusjohtaja Petteri Jokitalo. Analyytikot, sijoittajat ja median edustajat voivat esittää kysymyksiä chat-palvelun kautta. Kysymyksiin vastataan tilaisuuden lopussa.

Tallenne tiedotustilaisuudesta tulee saataville myöhemmin saman päivän aikana.


Scanfil Oyj

Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajaviestintä ja ulkoinen viestintä
050 378 2228
pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 40 vuoden kokemus vaativasta sopimusvalmistustoiminnasta. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat moduuleita tai integroituja tuotteita muun muassa itsepalveluratkaisuihin, automaatiojärjestelmiin, langattomiin viestintämoduleeihin, ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiin, keräys- ja lajitteluratkaisuihin, analysaattoreihin ja säähavainnointiin liittyviin laitteisiin. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, turvallisuus, energia-, cleantech-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu kymmenen tehdasta Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa.