„Enlight Research“ atlikta „Ignitis grupės“ apžvalga


AB „Ignitis grupė“ (toliau – „Ignitis grupė“) praneša, kad „Enlight Research“, investicinių apžvalgų bendrovė, teikianti analizes mažmeniniams ir instituciniams investuotojams, „Ignitis grupę“ įtraukė į savo apžvelgiamų bendrovių sąrašą ir paskelbė pradinę ataskaitą. Ataskaitoje yra pateikiamos įžvalgos apie bendrovės rezultatus, veiklos aplinką, prognozės bei akcijų vertinimas. Be pradinės ataskaitos, „Enlight Research“ nuo šiol taip pat planuoja rengti ir ketvirtines bendrovės finansinių rezultatų apžvalgas. Jos bus prieinamos „Enlight Research“ (nuoroda) ir „Ignitis grupės“ (nuoroda) interneto svetainėse.

Bendrovės užsakymu atliktose ataskaitose investuotojams pateikiama kokybiška analizė, išlaikant objektyvumą ir profesionalumą. Būdama prieinama visiems rinkos dalyviams, ji prisidės prie rinkos edukavimo, skaidrumo didinimo ir bus ypač naudinga mažmeniniams investuotojams.

Teisinė pastaba:

„Ignitis grupės“ užsakymu parengta „Enlight Research“ ataskaita yra paruošta informaciniais tikslais bei negali būti vertinama kaip rekomendacija pirkti ar parduoti bendrovės akcijas. Atsakomybę dėl investicinių sprendimų prisiima patys investuotojai.


Daugiau informacijos:

Komunikacija

Artūras Ketlerius
+370 620 76076
arturas.ketlerius@ignitis.lt

Ryšiai su investuotojais

Ainė Riffel-Grinkevičienė
+370 643 14925
aine.riffel@ignitis.lt