Waturu Holding A/S – navneændring og indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling derom


Selskabsmeddelelse nr. 71
Vejle, den 7. maj 2021

Intern viden

Waturu Holding A/S indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling, som afholdes den 25. maj 2021.
Den ekstraordinære generalforsamling afholdes kl. 15:00 på adressen, Sjællandsgade 32, 7100 Vejle.

BEMÆRK AT BESTYRELSEN, PÅ GRUND AF DEN NUVÆRENDE VIRUS PANDEMI MED CORONA-VIRUS, ANBEFALER AT AKTIONÆRER, SOM ØNSKER AT STEMME, BENYTTER SIG AF MULIGHEDEN FOR AT BREVSTEMME. DER VIL IKKE VÆRE MULIGHED FOR FYSISK FREMMØDE.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Valg af nyt selskabsnavn

  1. Valg af dirigent

Det er dirigentens ansvar at sikre, at indkaldelsen er korrekt og lovlig, og at forløbet af generalforsamlingen sker jf. reglerne.

  1. Valg af nyt selskabsnavn

Den nyligt tiltrådte bestyrelse har på et bestyrelsesmøde i dag besluttet, at ændre det nuværende selskabsnavn Waturu Holding A/S til Green Impact Ventures A/S.

Det nye navn afspejler bedre den strategi selskabet forfølger, og det er bestyrelsens forventning at investorer med det nye navn, får lettere ved at forstå selskabets forretningsstruktur, med ejerskab og drift af selskaber indenfor vandvarmer/renser-, akvakultur/dambrug- og medtech/medico-branchen.

Det er væsentligt at investorer og interessenter forstår, at selskabet har en investerings og forretningsstrategi, som inkluderer at datterselskaberne skal udvikles og kommercialiseres, og at selskabet har peget på at yderligere kapitalisering kan ske via selvstændige børsnoteringer af datterselskaberne.

Waturu navnet forsvinder ikke, men vil fremadrettet kun blive brugt i datterselskabet Waturu ApS, som selskabsnavn og som varemærkenavn for selskabets vandvarmer- og vandrensningsprodukter.


Deltagelse:
Det vil ikke være muligt at deltage fysisk på grund af situationen med Covid-19, hvorfor bestyrelsen anbefaler at investorerne benytter sig af muligheden for at brevstemme.

Fuldmagt:
Fuldmagt-formularen, som kan hentes på virksomhedens hjemmeside under menuen "Investor" og "dokumenter", skal udfyldes og sendes via brev til Waturu Holding A/S, Sjællandsgade 32, 7100 eller via mail investor@waturu.com.

Fuldmagt-formularen skal modtages senest den 24.maj 2021 kl. 12.00. En aktionær kan vælge at afgive stemmer enten ved fuldmagt eller ved at brevstemme, se nedenfor, men ikke ved begge metoder. Retten til at deltage og stemme ved fuldmagt skal underbygges med tilstrækkelig dokumentation. Hvis der ikke fremlægges tilstrækkelig dokumentation, kan retten til at deltage og / eller stemme nægtes i henhold til de særlige omstændigheder.

Brevafstemning:
Aktionærer kan afgive deres stemmer ved brevstemme. Brevafstemning kan foretages som følger: Brevstemmeformularen, som kan hentes på virksomhedens hjemmeside under menuen "Investor" og "dokumenter", skal udfyldes og sendes via brev til Waturu Holding A/S, Sjællandsgade 32, 7100 Vejle eller via mail investor@waturu.com. Brevstemmer skal være modtaget af selskabet senest den 24. maj 2021 kl. 12:00.


Yderligere information
Helt frem til datoen for generalforsamlingen, vil yderligere oplysninger om generalforsamlingen være tilgængelige på selskabets hjemmeside, herunder:
- Indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling, dagsorden.
- Fuldmagt- og brevstemmeformular, der skal bruges til afstemning ved fuldmagt eller ved brevstemme.

Den ekstraordinære generalforsamling, afholdes på dansk.


Om Waturu Holding A/S
Waturu Holding A/S er en Greentech-virksomhed, som udvikler innovativ vandteknologi til opvarmning eller behandling af vand, med det fokus at sikre bakteriefrit vand samt nedsætte vand- og energiforbruget til opvarmning af varmt brugsvand i ejendomme og dermed sikre CO2- besparelser. Waturu Holding A/S er hovedaktionær i medico selskabet Watgen Medical A/S samt i teknologiselskabet Aquaturu A/S.

Yderligere oplysninger:
CEO Toke Reedtz, tlf.: +45 5188 1262, e-mail: toke@waturu.com

Waturu Holding A/S

Sjællandsgade 32
7100 Vejle

Certified Adviser
CDI GLOBAL ApS
Per Vestergaard
Direktør/CEO
Vestre Havnepromenade 5, 5. sal 9000  Aalborg Denmark
T  +4598110055, M +4521764317, E  pva@cdiglobal.dk
Hjemmeside: www.cdiglobal.dk

Nasdaq First North Growth Market
Vigtige links:
Hjemmesiden: www.waturu.dk

Finansielle rapporter:
www.waturu.dk/dokumenter

Fortløbende opdateringer fra selskabet:
www.linkedin.com/company/waturu/
www.facebook.com/WaturuDenmark/