„Franmax“ vadovu paskirtas Karolis Lesickas


Nuo gegužės 12 d. „Maxima Grupės“ dukterinės bendrovės „Franmax“, vykdančios grupės bendrovių IT vystymo, palaikymo ir priežiūros veiklą, generaliniu direktoriumi paskiriamas Karolis Lesickas. Pareigose jis pakeičia Karolį Ceizarį, kuris iki šiol vadovavo „Franmax“. K. Ceizaris jungiasi prie komandos, vystančios elektroninės komercijos plėtros projektus „Vilniaus prekybos“ įmonių grupėje.

„Maxima grupė – ne tik prekybos, bet ir technologijų bei inovacijų įmonių grupė. Naujus technologinius sprendimus diegiame ir pirkėjų, ir mūsų darbuotojų patogumui. Tai neabejotinai skatina vis didesnį mūsų dėmesį technologijoms ir vis svarbesnę „Franmax“ rolę užtikrinant nenutrūkstančius mūsų įmonių verslo procesus. K. Lesicko patirtis, vienijanti prekybos verslo išmanymą ir ekspertines IT žinias, puikiai tam pasitarnaus“, – teigia Mantas Kuncaitis, „Maxima Grupės“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

Iki paskyrimo „Franmax“ vadovu, pastaruosius septynetą metų K. Lesickas dirbo „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei priklausančiose bendrovėse – vadovavo internetinės prekybos platformai „Trobos“, buvo „Maxima grupės“ valdomos didžiausios Baltijos šalyse elektroninės maisto ir kasdienių prekių parduotuvės „Barbora“ IT vadovas.

“Įžvelgiu daug galimybių kartu su „Franmax“ komanda prisidėti prie Maxima grupės informacinių technologijų pokyčių. IT svarba tik auga, todėl sieksime išlikti patikimu partneriu grupės įmonėms šioje srityje“, – teigia Karolis Lesickas.

“Franmax” šiuo metu dirba virš 80 darbuotojų. Įmonė savo paslaugas teikia Maxima grupės bendrovėms Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Bulgarijoje.

Kontaktinis asmuo:

Greta Koraliovienė
„Maxima grupė“, teisinių paslaugų vadovė
greta.koralioviene@maximagrupe.eu