Plc Uutechnic Group Oyj: Plc Uutechnic Group Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta


Plc Uutechnic Group Oyj     Pörssitiedote     12.5.2021 klo 14:00  EET

Plc Uutechnic Group Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta

Plc Uutechnic Group Oyj:n ("UTG") hallitus on päättänyt hakea julkisen kaupankäynnin lopettamista UTG:n osakkeilla ja UTG:n osakkeiden poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n ("Nasdaq Helsinki") pörssilistalta.

SPX FLOW Technology Germany GmbH ("SPX FLOW") omistaa yli yhdeksän kymmenesosaa (9/10) kaikista UTG:n osakkeista ja äänioikeuksista ja on siten käynnistänyt osakeyhtiölain ("OYL") 18 luvun mukaisen välimiesmenettelyn lunastaakseen kaikki jäljellä olevat UTG:n vähemmistöosakkeenomistajien hallussa olevat osakkeet. SPX FLOW on pyytänyt, että lunastusmenettelyä varten nimitetty välimiesoikeus vahvistaa SPX FLOW:n lunastusoikeuden ja että SPX FLOW:lla on oikeus saada omistukseensa kaikki UTG:n vähemmistöosakkeet joko asettamalla lunastushinnan maksamisesta välimiesoikeuden hyväksymän vakuuden tai maksamalla lunastushinnan vähemmistöosakkeenomistajille.

UTG jättää tänään Nasdaq Helsingin listauskomitealle osakkeiden pörssilistalta poistamista koskevan hakemuksen. Hakemuksessa pyydetään, että UTG osakkeiden noteeraus Nasdaq Helsingin pörssilistalla päättyy mahdollisimman pian sen jälkeen, kun SPX FLOW on saanut omistusoikeuden kaikkiin UTG ulkona oleviin osakkeisiin OYL:n 18 luvun 6 §:n tai 11 §:n mukaisesti.

Uudessakaupungissa 12.5.2021

Plc Uutechnic Group Oyj
Hallitus

Lisätietoja
Dominic Hill, toimitusjohtaja, Plc Uutechnic Group Oyj, +44 (0) 161 249 1444

UTG Mixing Group on maailmanlaajuinen teknologiakonserni, joka tarjoaa kilpailukykyisiä sekoitusratkaisuja asiakaslähtöisesti sekä vähentäen elinkaarikustannuksia. Sen tärkeimmät asiakassektorit ovat kemian-, elintarvike-, metallurginen- ja lannoiteteollisuus sekä ympäristöteknologia, vesienkäsittely ja lääkeala. UTG Mixing Groupin emoyhtiö on Plc Uutechnic Group Oyj, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Liiketoimintaa harjoitetaan konsernin tytäryhtiöissä, joita ovat Uutechnic Oy ja Stelzer Rührtechnik International GmbH.