Kutse üldkoosoleku veebiseminarile ja hääletusperioodi algus


AS Tallinna Sadam kutsub huvilisi osalema teisipäeval, 18. mail kell 13.00 toimuval üldkoosoleku veebiseminaril, kus nõukogu esimees Aare Tark, juhatuse esimees Valdo Kalm ja juhatuse liige / finantsjuht Marko Raid teevad kokkuvõtte 2020. aastast, tutvustavad aktsionäride otsuste eelnõude sisu ning vastavad küsimustele.

Veebiseminarist võivad Tallinna Sadama youtube’i kanali kaudu või Facebookis osa võtta kõik soovijad. Veebiseminarile saab esitada küsimusi, saates need eelnevalt e-mailile investor@ts.ee hiljemalt seminari alguseks või veebiseminari ajal kirjalikult läbi slido rakenduse veebis, mille link on leitav veebiseminari video juures või slido äppis koodiga #portoftallinn. Seminar toimub eesti keeles koos ingliskeelse sünkroontõlkega. Eestikeelse veebiseminari link on siin ja ingliskeelset sünkroontõlkega saab seminari jälgida siit.

Aktsionäride otsuste hääletamine algab homme, 18. mail ja kestab kuni 24. maini (k.a). Hääleõiguslike aktsionäride nimekiri fikseeritakse täna, 17. mail Nasdaq CSD arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Veebiseminari esitlused, hääletussedel, hääletamise kord jm üldkoosoleku materjalid on leitavad Tallinna Sadama veebilehel: https://www.ts.ee/investor/uldkoosolek

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa. Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine. Kontserni 2020. a müügitulu oli 107,4 miljonit eurot, korrigeeritud EBITDA 58,4 miljonit eurot ning kasum 28,5 miljonit eurot.

Lisainfo:


Marju Zirel
Investorsuhete juht
Tel. +372 53 42 6591
E-post: m.zirel@ts.ee