Centessa Pharmaceuticals aanwezig op virtuele 19e jaarlijkse Global Healthcare Conference van Morgan Stanley


CAMBRIDGE, Massachusetts en LONDEN, Sept. 02, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Centessa Pharmaceuticals plc (Nasdaq: CNTA) kondigde vandaag aan dat Saurabh Saha, M.D., Ph.D., Chief Executive Officer, zal deelnemen aan een door analisten geleide 'fireside chat' op de virtuele 19e jaarlijkse Global Healthcare Conference van Morgan Stanley op dinsdag 14 september 2021, aanvang 17:00 uur Eastern Time.

Een live audio-webcast van dit evenement is toegankelijk via het gedeelte voor beleggersrelaties op de website van Centessa Pharmaceuticals, op https://investors.centessa.com/events-presentations. Een opname van de webcast zal gedurende 90 dagen na het evenement beschikbaar zijn op de website van het bedrijf.

Over Centessa Pharmaceuticals
Centessa Pharmaceuticals plc heeft als doel effectieve nieuwe geneesmiddelen aan patiënten te bieden door de sterke punten van een op activa gericht model te combineren met de schaalvoordelen en diversificatie die kenmerkend zijn voor grotere R&D-organisaties. Het op activa gerichte model heeft betrekking op een zeer gespecialiseerd bedrijf met een unieke focus, dat wordt geleid door een team van gerenommeerde experts met kennis van de materie. De op activa gerichte bedrijfsprogramma's van Centessa variëren van de ontdekkingsfase tot ontwikkeling in de late fase en omvatten diverse therapeutische gebieden zoals oncologie, hematologie, immunologie/infectiologie, neurowetenschappen, hepatologie, pulmonologie en nefrologie. Ga voor meer informatie naar www.centessa.com.

Contactpersonen:

Contact voor investeerders:Mediacontacten:
Jennifer Porcelli, Head of Investor RelationsVS
Centessa PharmaceuticalsDan Budwick, 1AB
jennifer.porcelli@centessa.comdan@1abmedia.com 
  
 VK/Groot-Europa
 Mary Clark en Shabnam Bashir, Optimum Strategic Communications
 centessa@optimumcomms.com 
  
 Zwitserland
 Marcus Veith, VEITHing Spirit
 marcus@vspirit.ch
 M: +41 79 20 75 111