Společnost Dante Labs oznámila rozšíření finančního týmu jmenováním Andre Nela do funkce finančního ředitele, Dalily Rahmani do funkce hlavní účetní, Laury D’Angelo do funkce viceprezidentky vztahů s investory a Omara Elbakshishe jako vrchního ředitele


CAMBRIDGE, Spojené království, Sept. 15, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Dante Labs, světový lídr v genomice a precizní medicíně, dnes oznámil jmenování Andre Nela, Dalily Rahmani, Laury D’Angelo a Omara Elbakshishe do vedení společnosti, čímž rozšířil globální vedení se záměrem škálování rostoucího podniku.

„Jsme opravdu rádi, že můžeme přivítat Andreho, Dalilu, Lauru a Omara do rozrůstajícího se týmu vedení v Dante,“ uvedl Andrea Riposati, CEO Dante Labs. „Jelikož se snažíme uplatňovat v oblasti zdravotní péče lidský přístup, naše společná vize budoucnosti a rostoucí význam genomiky ve zdravotnictví pomůže uspokojit neukojené potřeby našich zákazníků od sekvenování celých genomů přes výzkumu a vývoj léků až po testování na covid-19.“

Tito vedoucí pracovníci se přidají k finančnímu týmu společnosti Dante a pomohou rozšířit podnik při zavádění globální značky testů a kvalitnějších služeb lidem z celého světa.

Vedoucím týmu v Dante Labs bude finanční ředitel Andre Nel. Andre přináší více než 20 let zkušeností s poskytováním vysoce strategické a provozní finanční podpory pro globální multimiliardové korporace jako Pfizer a Illumina. Naposledy Andre zastával funkci zástupce finančního ředitele společnosti Illumina (NASDAQ: ILMN) v San Diegu.

Dalila nastupuje do Dante Labs jako hlavní účetní. V minulosti pracovala s Andrem u společnosti Illumina jako vedoucí kontroly a sdílených služeb pro oblast EMEA. Dalila naposledy působila na pozici vedoucí obchodního finančního týmu společnosti Illumina se specializací na finanční prognózy, rozpočty, obchodní partnerství a management. Před prací u společnosti Illumina zahájila svou kariéru jako auditorka u firmy Ernst & Young. Dalila prokázala své zkušenosti v odvětví biotechniky a má magisterský titul se zaměřením na účetnictví a finance. Její práce v oboru bude pro nás značným posunem směrem k personalizovanému přístupu k medicíně a zdravotní péči.

Laura D’Angelo nastoupí do Dante Labs jako viceprezidentka vztahů s investory. Naposledy Laura zastávala funkci vedoucí vztahů s investory ve společnosti Invitae (NYSE: NVTA), zaměřující se na externí komunikaci s analytiky, investory a finančními médii, stejně jako s klinickými lékaři a pacienty. Díky své kariéře v oblasti komunikace přináší Laura finančnímu týmu společnosti Dante jedinečnou perspektivu v době, kdy začínáme využívat data ze sekvenování jako řešení, která zachraňují lidem životy.

Omar Elbakshish nastupuje do Dante Labs na pozici ředitele podnikových financí. Omar přechází také ze společnosti Illumina, kde se zaměřoval na finanční modely, prognózy a obchodní partnerství. Omar působil na finančních pozicích v oboru biotechnologie během celé své dosavadní kariéry a pomůže společnosti Dante aplikovat genomiku způsobem, který bude mít hmatatelný dopad na lidské životy.

„Jsem velmi rád, že mohu zde v Dante Labs vést tento odhodlaný a talentovaný finanční tým při prosazování genomiky v globálním měřítku ke zlepšení výsledků zdravotní péče,“ uvedl Andre Nel, finanční ředitel Dante Labs. „Jelikož jsem v minulosti pracoval s Dalilou a Omarem a nyní také s Laurou, jsem přesvědčený, že máme ten správný tým odborníků, abychom splnili svou misi a dokázali, jak je genomika nezbytná pro holistický a lidský přístup ke zdravotní péči po celém světě.“

O Dante Labs
Dante Labs je globální společností zabývající se genomickými údaji budující a komerčně realizující novou třídu průlomových aplikací týkajících se zdraví a délky života založenou na sekvenování celého genomu a umělé inteligenci. Mezi naše aktiva patří jedna z největších soukromých databází genomu se souhlasem k výzkumu, chráněná softwarová platforma navržená k odhalení síly genomických údajů a chráněných postupů, které umožňují průmyslový přístup ke genomickému sekvenování.

Dante Labs se sídlem v britské Cambridgi a výzkumnými laboratořemi ve Wolverhamptonu podpořila naléhavou žádost britské vlády o rozšíření vysokokapacitního a vysoce automatizovaného testování na covid-19 pro pacienty s nákazou i s protilátkami. Společnost Dante Labs to byla schopna splnit díky stávající technologii vyvinuté k sekvenování celého genomu.

Kontakt
Giorgio Lodi
media@dantelabs.com
+39 0862 191 0671
www.dantelabs.com