A TaskUs bejelentette tevékenységének kiterjesztését Ázsiában és Európában

A vezető erőforrás-kihelyezési vállalat három új helyszínnel bővül 2022-ben

NEW BRAUNFELS, Texas, Dec. 14, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- A TaskUs, Inc. (Nasdaq: TASK), a kiszervezett digitális szolgáltatásokat, és az innovatív, piacmegújító technológiai vállalatoknak következő generációs ügyfélszolgálati élményt nyújtó vállalat ma bejelentette három új országra - Malajzia, Lengyelország és Románia - kiterjedő bővítési terveit.

A TaskUs 2008 óta évente exponenciális növekedést ért el. A Manilában található első, öt alkalmazottal induló irodájától kezdve mára már több mint 20 telephelyen, nyolc különböző országban 35 600 alkalmazottat foglalkoztató TaskUs tovább folytatja növekedését Ázsiában és Európában.

A TaskUs délkelet-ázsiai terjeszkedéséhez a főváros világszintű technológiai infrastruktúrája, a többnyelvű helyi munkaerő és a munka-magánélet egyensúlyát biztosító környezet miatt Malajzia fővárosát, Kuala Lumpurt választotta. Ehhez hasonlóan Łódź, Lengyelország harmadik legnagyobb városa, valamint Iași, Románia második legnagyobb városa dinamikus, mozgalmas kultúrával és magasan képzett, kétnyelvű munkaerővel rendelkeznek.

A globálisan számos technológiai és oktatási központban, többek között az Egyesült Államokban, Tajvanon és Indiában is működő TaskUs felismerte, hogy ezek a helyszínek kiváló életminőséget biztosítanak a TaskUs alkalmazottainak, ami hozzájárul az ügyfeleinek nyújtott kiváló szolgáltatások biztosításához.

“Célunk, hogy pozitív hatással legyünk a világ legjobb márkáira, az emberekre, akikkel kapcsolatba kerülünk, és globális közösségeinkre,” mondta Bryce Maddock, a TaskUs ügyvezető igazgatója és társalapítója. “Ez a növekedés lehetővé teszi, hogy világszerte még több emberrel megosszuk az elképesztően jó (Ridiculously Good) vállalati kultúránkat, hozzájáruljunk a gazdasági fejlődéshez és új mércét állítsunk fel az erőforrás-kiszervezési iparágban.”

Működését az új helyszíneken várhatóan 2022 első felében kezdi meg. A csapattagok saját otthonaik biztonságából és kényelméből kezdhetik el a munkát a TaskUs’s Work@Home Cirrus rendszerében, vagy átmeneti irodai központokban, míg a vállalat felépíti a jól ismert modern irodai létesítményeit.

A TaskUs hírneve alapján a legjobb munkavégzési élményt, juttatásokat, képzési és karrierfejlesztési lehetőségeket, valamint programokat biztosítja alkalmazottainak. Osztályában a legjobb jóléti és reziliencia csapattal rendelkezik, amely kizárólag az alkalmazottak általános jólétével foglalkozik. A vállalat emellett nemrégiben elindította a globális tandíj-visszatérítési és szakmai fejlesztés visszatérítési programját, amely támogatást nyújt az alkalmazottak szakmai fejlődéséhez, valamint az Akadémiát, amely bizonyítványt és mentorálást biztosít a karrierjük következő lépcsőfokára lépő alkalmazottaknak.

A TaskUs-t több alkalommal ismételten a világ egyik legjobb munkahelyének választották, többek között a Business Intelligence Group, Stevies Awards, Comparably és Investors in People elismerését is megkapta.

További tudnivalókért a TaskUs vállalatról, látogasson el a https://www.taskus.com weboldalra, vagy a következő közösségi média oldalakra:

A TaskUs-ról

A TaskUs (Nasdaq: TASK) kiszervezett digitális szolgáltatásokat és következő generációs ügyfélélményt nyújt az innovatív és piacmegújító technológiai vállalatoknak, segítséget nyújtva ügyfeleinek márkáik képviseletében, védelmében és fejlesztésében. Felhő-alapú infrastruktúrájának hasznosításával a TaskUs a leggyorsabban növekvő iparágak vállalatainak nyújt szolgáltatásokat, beleértve a közösségi média, online kereskedelem, játékok, média streamelés, élelmiszer kiszállítás és járműmegosztás, HiTech, FinTech és HealthTech vállalatokat. 2021. szeptember 30-tól a TaskUs körülbelül 35 600 alkalmazottat foglalkoztat húsz telephelyen az Egyesült Államokban, a Fülöp-szigeteken, Indiában, Mexikóban, Tajvanban, Görögországban, Írországban és Kolumbiában.

Előretekintő állítások

Jelen sajtóközlemény az 1995-ös, magánvállalati részvényekre vonatkozó Private Securities Litigation Reform Act törvény szerinti “előretekintő állításokat” tartalmaz. Az előretekintő állítások minden olyan kijelentésre vonatkoznak, amelyek nem történelmi tények, továbbá magukba foglalják, de nem kizárólagosan, a műveleteinkre, pénzügyi teljesítményünkre, az iparágra, a Covid-19 világjárvány üzletmenetünkre gyakorolt hatásaira vonatkozó jelenlegi véleményünket, és más, nem előzmény jellegű kijelentést, beleértve a jelen sajtóközlemény "Előretekintés a harmadik negyedévre és a teljes 2021-es évre" részében leírtakat. Bizonyos esetekben ezek az előretekintő állítások olyan szavak használatáról azonosíthatók, mint "előretekintés", "vélemény", "várakozás", "lehetséges", "folyamatos", "előfordulhat, hogy", "megtörténik", "megtörténhet", "meg kellene történnie", "törekvés", "szándék", "trendek", "tervek", "becslések", "előrejelzések", vagy ezen szavak negatív változatai és ezekkel egyenértékű szavak. Az ilyen előretekintő kijelentésekre különböző kockázatok és bizonytalanságok vonatkoznak. Ennek megfelelően lehetnek olyan fontos tényezők, amelyek miatt a tényleges eredmények vagy fejlemények jelentősen eltérnek a kijelentésekben szereplőktől. Ezen tényezők közé tartoznak, de nem kizárólagosan: üzleti tevékenységünk függősége a kiemelt ügyfeleinktől; jelentős ügyfeleink megbízásainak elvesztése, vagy azok kifizetéseinek elmaradása; az új, további növekedést biztosító ügyfelek költséghatékony megszerzésének elmaradása; a nem megfelelő szolgáltatás nyújtásának kockázata, vagy ügyfeleink üzletmenet-megszakításának kockázata, továbbá az ügyfeleink szerződéses elvárásainak való megfelelés elmulasztása; a személyes vagy más érzékeny információk illetéktelen felfedése, vagy biztonsági adatsértések és incidensek bekövetkezése; jó hírnevünk romlása, vagy az alkalmazottak sikeres megőrzésének és toborzásának elmaradása; az alkalmazottaink által elkövetett bűncselekmények, csalások vagy más szabálytalanságok felismerésének és megakadályozásának hiánya; a globális gazdasági és politikai viszonyok, különösen a közösségi média és élelmiszer kiszállítás területén, amelyekről a jövedelmünk legnagyobb része származik; üzleti tevékenységünk függősége a nemzetközi műveleteinktől, különösen a Fülöp-szigeteken és Indiában; a vonatkozó adatvédelmi és biztonsági szabályok és törvények megsértése; a technológiai és telekommunikációs szolgáltatások költségeinek jelentős növekedése, vagy a szükséges technológiai tudás rendelkezére állásának hiánya; szolgáltatásaink és megoldásaink hozzáigazításának elmulasztása a technológiai változásokhoz és ügyfeleink elvárásainak változásaihoz; az USA dollár árfolyamának ingadozása azon országok devizájához képest, amelyekben tevékenységünket folytatjuk; márkánk fenntartásának és fejlesztésének elmaradása; árcsökkentésre irányuló piaci nyomás; a felsővezetés és kiemelt alkalmazottaink teljesítményétől való függés; vezetői csapatunk nyilvános vállalat vezetésében szerzett korlátozott tapasztalata; a folyamatban lévő Covid-19 világjárvány, beleértve az ebből származó gazdasági bizonytalanságot és a járványra válaszként tett intézkedéseket; a The Blackstone Group Inc. fiókvállalatok és társalapítóink felettünk gyakorolt irányítása; és a nyilvános részvényeink kettős osztályú felépítése. További kockázatok és bizonytalanságok közé tartoznak, többek között, a Securities and Exchange Commission (SEC) bizottsághoz az 1933-as, 2021. június 14-én módosított Részvénytörvény 404(b)(4) szabályának megfelelően benyújtott, 2021. június 10-i vállalati tájékoztató "Kockázati tényezők" részében leírtak, amely tényezőket időről-időre a SEC-hez benyújtott, a SEC www.sec.gov weboldalán elérhető jelentéseinkben frissíthetjük. Ezen tényezők nem kimerítő jellegűek, és a regisztrációs nyilatkozatba foglalt további figyelmeztető kijelentésekkel együtt értelmezendők. A TaskUs nem vállal felelősséget az előretekintő állítások nyilvános frissítéséért vagy felülvizsgálatáért rendelkezésre álló új információk, jövőbeli fejlemények vagy más események tekintetében, kivéve a törvény által előírt mértékben.

Sajtókapcsolat:

David de Castro