Vantage Towers și Signify sunt de acord să coopereze la nivel internațional


  • Vantage Towers și Signify, lider mondial în sisteme de iluminat, vor dezvolta un model de intrare pe piață pe bază de colaborare pentru a transforma iluminatul exterior într-o platformă de comunicare wireless și servicii pentru cetățeni  
  • Introducerea comună pe toate piețele Vantage Towers: Germania, Spania, Portugalia, Grecia, Cehia, România, Ungaria și Irlanda
  • Proiectul pilot va începe în Spania la finele acestui an

Düsseldorf, Dec. 16, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Vantage Towers, una dintre companiile lider de tip TowerCo din Europa și Signify, lider mondial în sisteme de iluminat, au convenit să coopereze pe toate piețele din Europa unde activează Vantage Towers. Prin combinarea serviciilor de infrastructură Vantage Towers cu portofoliul BrightSites al Signify de stâlpi mici, hub-uri digitale și sisteme și software de iluminat conectate la IoT Interact, cele două companii doresc să creeze o propunere comună de afaceri pentru a transforma iluminatul exterior într-o platformă de comunicare wireless și servicii pentru cetățeni.

Signify este în fruntea aplicațiilor de transformare în LED-uri și a celor digitale din industria sistemelor de iluminat. Una dintre cele mai recente inovații are scopul de a transforma iluminatul exterior pentru a facilita o gamă largă de aplicații inteligente pentru orașe, cum ar fi supravegherea, gestionarea traficului, monitorizarea condițiilor meteorologice și a poluării și încărcarea vehiculelor electronice. Aceeași platformă permite aplicații de densificare a datelor, cum ar fi celule mici, accesul wireless fix (FWA), hotspot-urile Wi-Fi, rețelele masive IoT și academice. Prin utilizarea capacităților de livrare ale Vantage Towers, Signify poate să își introducă pe piață soluția în întreaga Europă într-un mod rapid, rentabil și sustenabil.

Împreună, Signify și Vantage Towers intenționează să utilizeze proiecte comerciale pe baza creării unei rețele wireless de tip fibră care poate fi reprodusă pe scară largă. Acest lucru permite construirea unor rețele-gazdă neutre pentru a satisface cererea în creștere de conectivitate în medii urbane și rurale dense. Se estimează că, în curând, se va iniția în Spania un proiect pilot desfășurat pe o perioadă de trei luni.

Jaime Abril, Șef Departament Afaceri și Produse în cadrul Vantage Towers:

În calitate de furnizor de infrastructură-gazdă neutră, întâmpinăm cu bucurie idei noi de afaceri, cum ar fi soluția inovatoare BrightSites de la Signify, care suplimentează activele și capacitățile noastre de infrastructură pan-europene și sprijină misiunea noastră de a impulsiona transformarea digitală a Europei. Așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm noi aplicații împreună cu Signify și să le punem la dispoziție în întreaga Europă.

Khalid Aziz, Șef Departament de Soluții de Conectivitate în cadrul Signify:

„Suntem încântați să colaborăm cu Vantage Towers pentru a accelera împreună transformarea digitală în Europa. Soluția noastră inovatoare de iluminat, combinată cu expertiza Vantage Towers, ca gazdă neutră, se va dovedi a fi revoluționară pentru piața din Europa. Aceasta oferă o oportunitate minunată de a utiliza infrastructura existentă pentru a satisface în mod sustenabil cererea în continuă creștere de eliminare a decalajului digital, de creștere a siguranței și securității și de creare a unei societăți cu adevărat conectate.”

[Sfârșit]

Despre Signify

Signify (Euronext: ILUMINAT) este lider mondial în sisteme de iluminat pentru profesioniști și consumatori și sisteme de iluminat pentru Internetul obiectelor. Produsele noastre Philips, sistemele de iluminat conectate Interact și serviciile bazate pe date, oferă valoare comercială și transformă viața din locuințe, clădiri și spații publice. Cu vânzări de 6,5 miliarde EUR în anul 2020, avem aproximativ 37.000 de angajați și suntem prezenți în peste 70 de țări. Noi deblocăm potențialul extraordinar al sistemelor de iluminat pentru vieți mai strălucitoare și o lume mai bună. Am obținut neutralitatea carbonului în anul 2020, am fost incluși în Indicele Global Dow Jones de Sustenabilitate de la oferta noastră publică inițială (IPO) timp de cinci ani consecutiv și am fost numiți Lider în industrie în anul 20172018 și 2019. Știrile de la Signify pot fi găsite în NewsroomTwitterLinkedIn și  Instagram. Informațiile pentru investitori pot fi găsite pe pagina Relații cu Investitorii

Despre Vantage Towers

Vantage Towers AG este o societate lider de tip turn în Europa, având aproximativ 82.000 de locații în zece țări și conectând oameni, afaceri și dispozitive în orașe și zone rurale.

Societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul în Düsseldorf. Vantage Towers a fost cotată la Indicele Prime Standard Deutsche Börse din Frankfurt la data de 18 martie 2021. La sfârșitul lunii septembrie, a fost inclusă în MDAX și Indicele TecDAX.

Portofoliul Vantage Towers include turnuri, stâlpi, locații pe acoperiș, sisteme de antene distribuite (DAS) și celule mici. Prin construirea, exploatarea și închirierea acestei infrastructuri pasive unor operatori de rețele mobile sau altor furnizori de rețele, cum ar fi companiile IoT și utilitățile, Vantage Towers aduce o contribuție semnificativă pentru o mai bună conectivitate și o transformare digitală sustenabilă a Europei.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web la www.vantagetowers.com, să ne urmăriți pe Twitter la @VantageTowers sau să luați legătura cu noi prin LinkedIn la www.linkedin.com/company/vantagetowers.

Persoane de contact pentru obținerea unor informații suplimentare
Serviciul de Relații cu Presa:                          
media@vantagetowers.com