Delphix Melantik Eksekutif Baharu untuk Mempercepat Pertumbuhan

Syarikat Pengurusan Data Ujian DevOps mengembangkan bangku pengurusannya dengan veteran industri untuk menyokong fasa pertumbuhan seterusnya

Redwood City, California, UNITED STATES


REDWOOD CITY, Calif., April 08, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Delphix, peneraju industri dalam Pengurusan Data Ujian DevOps (TDM), hari ini mengumumkan pelantikan Tammi Warfield sebagai Ketua Pegawai Pelanggan dan Alex Hesterberg sebagai Ketua Pegawai Strategi.

"Kami teruja dengan skala kepimpinan yang Tammi dan Alex akan bawa kepada pelanggan, rakan kongsi dan pasukan kami," kata Steven Chung, Presiden di Delphix. “Mereka mempunyai rekod prestasi cemerlang dalam mempercepatkan pertumbuhan dengan mengupah bakat yang hebat, meningkatkan prestasi dan mewujudkan budaya nilai pelanggan. Tammi dan Alex juga membawa pengalaman syarikat awam kepada pasukan eksekutif kami sambil kami mengembangkan operasi kami ke seluruh dunia.”

Sebagai Ketua Pegawai Pelanggan, Tammi mengetuai penyesuaian tugas, perkhidmatan profesional, kejayaan pelanggan dan sokongan untuk Delphix di seluruh dunia dengan tumpuan untuk membina dan menyampaikan Pengalaman Pelanggan bertaraf dunia melalui semua peringkat kitaran hayat pelanggan. Tammi menyertai Delphix dari Microsoft, di mana beliau berkhidmat sebagai VP, Worldwide Customer Success for Business Applications Group, sebuah bahagian berbilion dolar. Sebelum Microsoft, beliau berkhidmat dalam pelbagai kejayaan pelanggan dan peranan kepimpinan perkhidmatan di BMC Software.

Sebagai Ketua Pegawai Strategi baharu Delphix, Alex Hesterberg mengetuai perkongsian strategik, OEM, saluran, penyelesaian dan pasukan kejuruteraan sistem yang menyokong inovasi teknologi, pembangunan korporat dan usaha pergi ke pasaran syarikat. Sebelum menyertai Delphix, Alex berkhidmat sebagai Ketua Pegawai Pelanggan di Turbonomic, beliau telah mempertingkatkan fungsi pra dan pasca jualan semasa peringkat utama sebelum pemerolehan $1.5B + syarikat oleh IBM. Sebelum Turbonomic, Alex berkhidmat dalam kejayaan pelanggan eksekutif, prajualan dan peranan perkhidmatan di Pure Storage (IPO pada 2015), Sailthru (diperolehi oleh CM Group) dan Riverbed Technology (IPO pada 2006).

Perihal Delphix
Delphix ialah peneraju industri untuk pengurusan data ujian DevOps.

Perniagaan perlu mengubah penghantaran aplikasi tetapi berusaha berjuang untuk mengimbangi kelajuan dengan keselamatan dan pematuhan data. Platform Data DevOps kami mengautomasikan keselamatan data, sambil menggunakan data ujian dengan pantas untuk mempercepatkan keluaran aplikasi. Dengan Delphix, pelanggan memodenkan aplikasi, mengguna pakai berbilang awan, mencapai CI/CD dan pulih daripada peristiwa masa henti seperti perisian tebusan sehingga 2x lebih pantas.

Syarikat terkemuka, termasuk Choice Hotels, Banco Carrefour dan Fannie Mae, menggunakan Delphix untuk mempercepatkan transformasi digital dan membolehkan pengurusan data amanah sifar. Lawati kami di www.delphix.com. Ikuti kami di LinkedInTwitter, dan Facebook.

Hubungi:

Orlando de Bruce 
VP Corporate Marketing & Brand
Orlando.Debruce@delphix.com