Suur-Tukholman palolaitos valitsi Innofactorin asian- ja dokumentinhallintajärjestelmän toimittajaksi

Espoo, FINLAND


Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 8.6.2022 klo 17.25

Suur-Tukholman palolaitos (Storstockholms brandförsvar) on valinnut julkisen hankinnan kilpailutuksessa Innofactorin toimittamaan asian- ja dokumentinhallintajärjestelmän sekä siihen liittyvät ylläpito- ja tukipalvelut. Järjestelmä pohjautuu Innofactor Dynasty tiedon- ja asianhallinnan ratkaisuun.

Asiakkaan hankintapäätöksessään ilmoittama Innofactorin vertailuhinta kahdeksan vuoden sopimuskaudelle on noin 0,35 miljoonaa euroa.

Kyseessä on ensimmäinen Innofactor Dynasty tiedon- ja asianhallinnan järjestelmän myynti Suomen ulkopuolella, mikä tekee siitä Innofactorin liiketoiminnan kannalta merkittävän. Innofactor tiedotti aloittavansa Dynastyn markkinoinnin Ruotsissa syyskuussa 2020.

Suur-Tukholman palolaitos on kunnallinen yhdistys, johon kuuluu Danderydin, Lidingön, Solnan, Tukholman, Sundbybergin, Täbyn, Vallentunaa, Vaxholmin, Värmdön ja Österåkerin kunnat.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.

Espoossa 8.6.2022

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.fi

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa noin 1 000 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee noin 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.fi #ModernDigitalOrganization #HybridWork #PeopleFirst #CreatingSmiles