INVESTORS HOUSE JA INFONIA TOTEUTTANEET YRITYSKAUPAN

Helsinki, FINLAND


Investors House Oyj

Lehdistötiedote 22.6.2022 klo 12.30

INVESTORS HOUSE JA INFONIA TOTEUTTANEET YRITYSKAUPAN

Investors House ja Infonian osakkaat ovat tänään toteuttaneet 31.5.2022 tiedotetun kaupan, jolla Investors House hankkii 100 % Infonian osakekannasta. Kun osa kauppahinnasta maksetaan Investors Housen osakkeilla, Infonian avainhenkilöt samalla tulevat Investors Housen osakkaiksi.

Petri Roininen, Investors House:

’Toivotan Infonian tervetulleeksi Investors House -konserniin sekä samalla yhtiön avainhenkilöt tervetulleiksi Investors Housen osakkaiksi.

Infonia tunnetaan osaavana kiinteistövarallisuuden hoitajana. Yhtiö tuo vahvan lisän kiinteistövarallisuudenhoitoomme ja samalla laajentaa sen maantieteellisen toimialueen Keski-Suomeen, Kuopioon ja Tampereelle. Kaupan myötä Infonian omistus vaihtuu, mutta kaikki muu – avainhenkilöt, yrittäjämäinen toimintatapa ja brändi - jatkuvat.’’

Jukka Akselin, Infonia:

‘’Liittyminen Investors House – konserniin vahvistaa entisestään Infonian kykyä palvella asiakkaitaan aiempaakin monipuolisemmin ja laajemmalla toiminta-alueella, erityisesti pääkaupunkiseudulla sekä Kuopion seudulla, jossa toimintamme on jo käynnistynyt. Meille tärkeää on se, että Infonian kaupan myötä toiminta jatkuu ennallaan, mutta aiempaa laajemmilla resursseilla mahdollistaen liiketoiminnan voimakkaamman kehittymisen.”

Helsinki 22.6.2022

Investors House Oyj

Lisätiedot        Petri Roininen, puh 040 761 9669

        Jukka Akselin, puh 040 504 1401

Jakelu        Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi