Arcoma Precision i5 godkänd för försäljning i Singapore


2022-07-07

PRESSRELEASE

Arcoma Precision i5 godkänd för försäljning i Singapore

Arcoma har många installationer i Singapore och vi är tillsammans med vår distributör QST Technologies Pte Ltd en uppskattad leverantör till många sjukhus.

Att få nya produkter godkända i några av de asiatiska länderna kan ta mycket lång tid, vara svårt och kräva specifik kompetens. Vi har arbetat hårt med detta och äntligen har Arcoma Precision i5 godkänts av Health Authority Singapore (HSA).

Vi är glada över att kunna fortsätta tillhandahålla digitala röntgensystem i världsklass och ledande sjukvård för både användare och patienter i Singapore!


Om Arcoma

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Certified Adviser är Erik Penser Bank (tel: 08-4638300, e-mail: certifiedadviser@penser.se)

För mer information om bolaget besök www.arcoma.se


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arcomas VD Sanna Rydberg, Telefon: +46 706 069548, E-mail: sanna.rydberg@arcoma.se  
Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 7 juli 2022 kl. 13.00

För mer IR-relaterad information och möjlighet till prenumeration av pressreleaser, vänligen besök vår ir-sida: www.arcoma.se/about-us/investors/

Bilaga



Attachments

Pressrelease - Arcoma Precision i5 approved for sales in Singapore-SE