MAXIMA GRUPĖ, UAB skelbia oficialaus siūlymo išpirkti obligacijas rezultatus


NESKELBTI, NEVIEŠINTI IR NEPLATINTI JOKIEMS ASMENIMS, ESANTIEMS ARBA GYVENANTIEMS JUNGTINĖSE VALSTIJOSE, JŲ TERITORIJOSE IR VALDOSE (ĮSKAITANT PUERTO RIKĄ, JAV MERGELIŲ SALAS, GUAMĄ, AMERIKOS SAMOA, VEIKO SALĄ IR ŠIAURĖS MARIANŲ SALAS), BET KURIOJE JUNGTINIŲ VALSTIJŲ VALSTIJOJE ARBA KOLUMBIJOS APYGARDOJE, TAIP PAT JOKIEMS JAV SUBJEKTAMS (KAIP ŠIS TERMINAS APIBRĖŽTAS TOLIAU), ARBA JOKIEMS BET KOKIOJE KITOJE JURISDIKCIJOJE, KURIOJE PAGAL ĮSTATYMUS DRAUDŽIAMA PLATINTI ŠĮ PRANEŠIMĄ, ESANTIEMS ARBA GYVENANTIEMS ASMENIMS.

ŠIS PRANEŠIMAS YRA SUSIJĘS SU INFORMACIJOS, KURI PAGAL REGLAMENTO (ES) Nr. 596/2014 DĖL PIKTNAUDŽIAVIMO RINKA (PRR) 7 STRAIPSNIO 1 DALĮ BUVO ARBA GALĖJO BŪTI LAIKOMA VIEŠAI NEATSKLEISTA INFORMACIJA, ATSKLEIDIMU.

2022 m. liepos 8 d.

MAXIMA GRUPĖ, UAB SKELBIA OFICIALAUS PASIŪLYMO REZULTATUS

2022 m. birželio 27 d. Emitentas paskelbė oficialų pasiūlymą išpirkti jo 300 000 000 eurų vertės 3,250 procentų obligacijas, išpirkimo data – 2023 m. rugsėjo 13 d. (ISIN: XS1878323499) (toliau – Obligacijos) iš esamų obligacijų savininkų, patenkinus Naujojo finansavimo sąlygą (kaip ji apibrėžta 2022 m. birželio 27 d. oficialaus pasiūlymo memorandume (toliau – Oficialaus pasiūlymo memorandumas)) ir kitas ten apibūdintas sąlygas.

2022 m. liepos 4 d. Emitentas pranešė, kad Didžiausia priimtina suma, susijusi su Pasiūlymu, yra 240 000 000 EUR.

Pasiūlymas baigėsi 2022 m. liepos 7 d. 17.00 val. (CEST), ir šiandien Emitentas skelbia Pasiūlymo rezultatus.

Didžiąja raide rašomų ir šiame pranešime neapibrėžtų terminų reikšmė yra tokia, kokia nustatyta Oficialaus pasiūlymo memorandume. Šis pranešimas turi būti skaitomas kartu su Oficialaus pasiūlymo memorandumu, o Pasiūlymui toliau taikomos Oficialaus pasiūlymo memorandume nustatytos sąlygos ir apribojimai.

Oficialaus pasiūlymo rezultatai

Emitentas gavo 193 039 000 EUR vertės tinkamai pateiktus pasiūlymus. Įvykdžius Naujojo finansavimo sąlygą arba jos atsisakius, Emitentas sutiks išpirkti visas šias Obligacijas be proporcingo tenkinimo.

Emitento pagal Pasiūlymo sąlygas išpirktos Obligacijos bus anuliuojamos ir pakartotinai neišleidžiamos ir neparduodamos. Po Atsiskaitymo dienos likusių neapmokėtų Obligacijų pagrindinė suma yra 106 961 000 EUR.

2022 m. liepos 1 d. Emitentas patvirtino Naujų obligacijų, kurių numatomas atsiskaitymo terminas 2022 m. liepos 12 d., išleidimą. Atsižvelgiant į tai, Emitentas tikisi, kad Naujojo finansavimo sąlyga bus įvykdyta. Numatoma Atsiskaitymo pagal Oficialų pasiūlymą diena – 2022 m. liepos 13 d.

Informacija kontaktams

Platintojai valdytojai

Citigroup Global Markets Europe AG (tel.: +44 20 7986 8969; el. paštas:
liabilitymanagement.europe@citi.com; adresuoti Liability Management Group)
J.P.Morgan SE (el. paštas: em_europe_lm@jpmorgan.com; adresuoti EMEA Liability Management Group)
Luminor Bank AS (tel.: +37068248548; el. paštas: dcm@luminorgroup.com; adresuoti Ignui Šablevičiui, Debt Capital Markets) ir MUFG Securities (Europe) N.V. (tel: +33 (0)1 7091 4255; el. paštas:
liability.management@mufgsecurities.com; adresuoti Liability Management Group).

Pasiūlymo agentas

Kroll Issuer Services Limited (tel.: + 44 20 7704 0880; el. paštas: maximagrupe@is.kroll.com; adresuoti David Shilson).

Atsakomybės apribojimas

Šį pranešimą būtina skaityti kartu su Oficialaus pasiūlymo memorandumu. Šiame pranešime ir Oficialaus pasiūlymo memorandume yra pateikiama svarbi informacija, su kuria derėtų atidžiai susipažinti prieš priimant bet kokį su Pasiūlymu susijusį sprendimą. Jei kuris nors Obligacijų savininkas abejoja dėl to, ką jam derėtų daryti, tokiam Obligacijų savininkui rekomenduojama kreiptis į savo finansų maklerį, banko vadybininką, advokatą, buhalterį ar kitą nepriklausomą finansų arba teisės konsultantą, kuris galėtų jam suteikti finansinę ir teisinę konsultaciją. Bet kuris fizinis arba juridinis asmuo, kuriam priklausančias Obligacijas jo vardu apskaito finansų makleris, platintojas, bankas, tvarkytojas, patikos bendrovė arba kitas paskirtas asmuo ar tarpininkas, pageidaudamas pateikti tokias Obligacijas pagal Pasiūlymo sąlygas, privalo kreiptis į atitinkamą subjektą. Nei Emitentas, nei Platintojai valdytojai, nei Pasiūlymo agentas neteikia jokių rekomendacijų, ar Obligacijų savininkams derėtų pateikti savo Obligacijas pagal Pasiūlymą.

Siūlymo ir platinimo apribojimai

Oficialaus pasiūlymo memorandumo ir šio pranešimo platinimui tam tikrose jurisdikcijose gali būti taikomi įstatymuose ir teisės aktuose nustatyti apribojimai. Emitentas, Platintojai valdytojai ir Pasiūlymo agentas reikalauja, kad asmenys, gavę Oficialaus pasiūlymo memorandumą ir šį pranešimą, patys susipažintų su tokiais apribojimais ir jų laikytųsi.