Investors House: Opiskelijat kisaavat vuokra-asunnoista

Helsinki, FINLAND


Investors House Oyj                        

Lehdistötiedote 25.8.2022 klo 8:00

Investors House: Opiskelijat kisaavat vuokra-asunnoista

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi heinäkuussa yhteensä 596 asuntoa, mikä on kahdeksan prosenttia enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 550 asuntoa. Kumulatiivisesti 1-7/2022 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 2802 asuntoa on prosentin edellisvuoden 2782 asunnon tasoa korkeampi.

”Asuntovuokrauksessa kulunut kesä on ollut kiireinen. Opiskelijat etsivät asuntoja kasvukeskuksissa ja hyväkuntoiset keskeisillä paikoilla sijaitsevat asunnot viedään käsistä. Haastavampien kohteiden vuokrausajat ovat luonnollisesti edelleen pidempiä. Kohonneet ylläpitokustannukset koskevat kaikkia asuntoja, mutta erityisesti laadukkaissa pienissä kohteissa vuokrankorotukset ovat tässä kysyntätilanteessa mahdollisia.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 25.8.2022

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi        

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.