Remote-förbättringar gör det möjligt för kunder att erbjuda global mobilitet och flexibla anställningspaket

Globalt flyttsstöd, betalningsalternativ inklusive kryptovaluta, och obegränsade PTO-policyer hjälper Remote-kunder att sticka ut när de tävlar om internationella topptalanger


SAN FRANCISCO, Nov. 01, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Remote, ledaren inom att bygga, hantera och stödja globala, distribuerade arbetsstyrkor, tillkännagav idag plattforms- och tjänsteförbättringar som möjliggör större flexibilitet var anställda arbetar, hur de får betalt och mer. Med tusentals företag som nu använder Remote för att anställa tiotusentals anställda och konsulter runt om i världen, de här uppdateringarna hjälper Remote-kunder att förbli konkurrenskraftiga när de anställer toppkandidater på den globala arbetsmarknaden.

“I vår senaste Globala förmånsrapport, rangordnade tre medarbetare flexibilitet som en av de viktigaste faktorerna när de utvärderade jobberbjudanden. För många är det nu en bära eller brista faktor för var de arbetar och om de stannar i sin nuvarande roll, säger Job van der Voort, VD och medgrundare av Remote. "Vi arbetar konstant för att hjälpa våra kunder att attrahera topptalanger i alla länder med världsledande anställningspaket. Dessa inkluderar flexibilitet, och våra senaste förbättringar gör att det är lättare för anställda att få betalt, leva och arbeta som de vill."

Global Mobility tjänster effektiviserar internationella flyttningar
I takt med att fler företag ökar möjligheterna till distansarbete, blir internationell mobilitet en differentierande faktor för att anställa och behålla anställda. I Remotes senaste undersökning sa 34 % av de anställda att flyttningshjälp är en innovativ förmån som de skulle använda om den var tillgänglig.

Remotes nya Global Mobility tjänster ger kunder ett strömlinjeformat sätt för att göra det möjligt för anställda att flytta till ett annat land genom att förlita sig på Remotes erfarna interna team för immigrationsvägledning, kvalifikationskontroller före anställning och annat stöd. Företag kan också använda Remote för att skapa nya lokala personalförmåner, utfärda löner i lokala valutor och undvika potentiella skatte- och efterlevnadsproblem relaterade till internationell anställning.

Nya, flexibla betalningsalternativ för anställda och konsulter
Arbetare som är medarbetare genom Remote har nu mer flexibilitet och kontroll över sin ekonomi med möjligheten att dela upp sina löneutbetalningar på flera bankkonton. Detta gör det möjligt för arbetsgivare att erbjuda sina anställda ett nytt sätt att budgetera sina pengar på och bygga upp sparande med automatiska insättningar. Anställda som är baserade i USA kan också välja att få en procentandel av sin lön i sin valda kryptovaluta utan extra avgifter, tack vare en integration med Coinbase, vilket gör att de kan hoppa över konverteringssteget och maximera sina kryptoinvesteringar.

Remote har också utökat betalningsmöjligheterna för konsulter, vilket ger dem möjlighet att ta emot betalningar i inte inhemska valutor i över 60 länder runt om i världen. Detta innebär att digitala nomader och andra globala konsulter kan få betalt direkt från sina arbetsgivare i valfri valuta utan konverteringsavgifter, oberoende av var de eller Remotes kund är baserad.

Enkel konvertering från entreprenör till anställd
Företag kan drabbas av hårda straffavgifter om en medarbetare är felklassificerad enligt arbetslagstiftningen i deras bosättningsland. Remote bygger på befintliga funktioner som hjälper kunder att bedöma och hantera felklassificeringsrisker och erbjuder nu en enkel spelbok för företag att omvandla sina internationella konsulter till anställda genom Remotes tjänst för registrerade arbetsgivare.

Arbetsgivare kan utnyttja Remotes expertis och erfarenhet, inte bara för att undvika juridisk exponering i ofta komplexa situationer, utan också för att utveckla sättet de arbetar med internationella talanger och erbjuda konkurrenskraftiga lokala förmåner och förmåner som bygger lojalitet. Med Remote kan företag nu onboarda, betala och göra oberoende kosult till heltidsanställda från en enda plattform.

För att registrera dig eller lära dig mer om Remote, gå till remote.com.

Om Remote:
Talanger finns överallt — men inte möjligheter. Remote täpper till klyftan genom att möjliggöra för arbetsgivare att anställa vem som helst var som helst, vilket ger människor oavsett plats tillgång till möjligheter så att de kan leva bättre liv. Remote hjälper företag att bli globala storspelare genom att utöka sin tillgång till talanger utanför sina gränser. Tusentals företag förlitar sig på Remotes moderna plattform samt juridiska, finansiella och kulturella expertis för att introducera, betala samt hantera anställda och konsulter i över 150 länder. Remote grundades 2019 av Job van der Voort och Marcelo Lebre och stöds av ledande investerare inklusive SoftBank Vision Fund 2, Accel, Sequoia, Index Ventures, Two Sigma Ventures, General Catalyst och B Capital.

Kontakt:
Press (at) remote (dot) com