2023 nr. 1 – Meddelelse om tvangsindløsning til aktionærerne i Sanistål


                                        Aalborg, den 2. januar 2023

Ahlsell Danmark ApS ("Ahlsell") har fremsendt meddelelse om tvangsindløsning af de aktier, som de resterende minoritetsaktionærer besidder i Sanistål A/S ("Sanistål") i overensstemmelse med §§ 70-72 i selskabsloven.

Tvangsindløsningen af aktierne i Sanistål vil blive gennemført til en pris på DKK 85 for hver aktie á nominelt DKK 1, og betalingen herfor vil ske kontant.

Accepterende aktionærer skal anmode deres egne respektive kontoførende institutter om at overdrage deres aktier til Ahlsell. Afvikling af de overdragne aktier vil ske kontant gennem aktionærernes egne kontoførende institut forventeligt senest den 3. februar 2023.

Bestyrelsen i Sanistål bemærker, at tvangsindløsningen gennemføres til den samme pris per aktier (DKK 85,00) som der blev tilbudt de almindelige aktionærer i det frivillige købstilbud fremsat af Ahlsell den 7. juni 2022. Bestyrelsen i Sanistål bemærker, at Ahlsell, efter opkøb af aktier i markedet og erhvervelsen af aktier i forbindelse med gennemførelsen af købstilbuddet, har modtaget accepter, der repræsenterer mere end 90 procent af den udestående aktiekapital og stemmerettighederne i Sanistål. Bestyrelsen henviser til sin udtalelse om købstilbuddet offentliggjort den 7. juni 2022.

Der henvises til Ahlsells meddelelse, der er vedlagt denne selskabsmeddelelse.

Yderligere oplysninger

Bestyrelsesformand Anders K. Bønding kan kontaktes via kommunikationschef Pia Kristensen, Sanistål, tel. +45 9630 6000, mobil +45 4117 8617.

Denne meddelelse er blevet udarbejdet på både engelsk og dansk. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem den engelske og den danske version har den danske version forrang.

Bilag
Meddelelse fra Ahlsell Danmark ApS.

Vedhæftet fil



Attachments

Notice of compulsory acquisition (DK) 02 01 2023_final