Adfenix byter namn till Realforce

Efter två viktiga förvärv antar marknadsföringsföretaget för fastigheter, Adfenix, ett nytt namn som den första plattformen för marknadsföringsverksamhet för fastigheter i sitt slag.

GUILDFORD, UNITED KINGDOM


GÖTEBORG, Sverige, March 20, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Adfenix används av tusentals fastighetsmäklare runt om i världen, och har länge varit känt för sina framgångsrika reklamkampanjer i sociala medier och sin förmåga att generera nya kunder.

Genom att förvärva kunddataföretaget Quedro och mediehanteringsföretaget Brandkeeper under de senaste 18 månaderna visade Adfenix tydligt att företaget har ambitioner som sträcker sig längre än till reklam i sociala medier.

Det nya produktuniversumet Realforce är utformat för att ge stöd till det undervärderade marknadsföringsteamet, som har till uppgift att hjälpa fastighetsmäklare med deras marknadsföringsbehov.

Realforce är organiserat, automatiserat, AI-drivet och datastött, och ger marknadsförarna kraften att leverera förstklassiga marknadsföringslösningar i stor skala via programvara.

André Hegge, medgrundare och vd för Realforce, säger: ”Vi har själva sett de utmaningar som mäklare ställs inför med marknadsföringsverktyg som inte ger allt som de behöver för att kunna använda sig av sina färdigheter. Vårt mål var att fortsätta fokusera på att leverera det bästa inom reklam, kunddata och varumärkeshantering, men specifikt för marknadsföringsteam inom fastighetsbranschen.

Som namn kunde Adfenix inte längre representera det som plattformen nu gör möjligt. Realforce kommer att göra det möjligt för en marknadsförare av fastigheter att stödja ett helt team av mäklare med en marknadsföringstjänst som levereras i stor skala via programvara.”

Carl-Fredrik Mandrapa Olsson, Realforce vd för strategier, fortsätter: ”Vad teamet har skapat är inte bara den första teknologiska plattformen i sitt slag som är utformad enbart för fastigheter, utan också ett produktuniversum som fungerar bra med befintlig programvara. Plattformen är mer inriktad på att genom samarbete täppa till luckorna i våra partners befintliga system, än att ta över dem.”

För många kommer Realforces verkliga attraktionskraft att ligga i den kombinerade kraften hos de enskilda delarna, som utlovar en omfattande tjänst utformad för fastighetsbranschen för att driva tillväxten för affärsverksamhet, lönsamhet, marknadsandelar och att behålla mäklare.

Om du vill veta mer om Realforce besöker du www.realforce.com

Om Adfenix

Adfenix (www.adfenix.com) levererar en förstklassig, databaserad och komplett plattform för marknadsföringsverksamhet som många av världens största varumärken inom fastighetsbranschen litar på. Med hjälp av smart, automatiserad och AI-förbättrad teknik gör Adfenix det komplicerade i fastighetsbranschen enklare, och gör det möjligt för kunderna att skapa värde för sitt varumärke och sina mäklare.

Adfenix grundades i Sverige 2014 av medgrundarna André Hegge och Gabriel Kamienny och arbetar idag med fastighetsmäklare över hela världen, med 85 anställda från fyra kontinenter och kontor i Stockholm, Göteborg, San Francisco och London.

 

Contact Data