David Ståhlberg ny VD för Kvadrat


Stockholm, March 21, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- David Ståhlberg, ny koncern-VD för Kvadrat.

David Ståhlberg, ny koncern-VD för Kvadrat.

David Ståhlberg blir ny koncern-VD för konsultföretaget Kvadrat. David har de senaste åren varit egenföretagande konsult inom verksamhetsutveckling och har värdefulla erfarenheter från startup-världen och från storbolag med tidigare roller på Google och Procter & Gamble. David tillträder tjänsten 21 april 2023.

− När vi på Kvadrat skapar ”det lyckliga arbetslivet” gäller det alla kvadratare, både anslutna konsulter och anställda medarbetare, säger Pia Nilsson, styrelseordförande för Kvadrat. Med sin bakgrund från arbete i ledande positioner och som egenföretagare har David rätt erfarenheter för att leda Kvadrat. 

− På Kvadrat kommer jag få vara med och förändra hur vi ser på arbetslivet. Jag vill arbeta för att förnya och förstärka vår röst så att vi kan växa och välkomna fler in i Kvadrats fantastiska gemenskap, säger David Ståhlberg. Jag har varit egenföretagande konsult i sju år och inte ångrat en sekund att jag lämnade livet som anställd. Men med tiden har jag upptäckt att jag mår bäst och utvecklas snabbast i gemenskap med andra. Kvadrat kombinerar det bästa med att vara egen och det bästa med att vara anställd − frihet och gemenskap. Det passar mig personligen och jag ser en jättemöjlighet att sprida yrkesformen till fler därute. Många fler kan bli lyckliga, egenföretagande konsulter, tillsammans med andra. Det kan bli en frihetsrevolution för yrkeslivet!

Kvadrat är Sveriges största gemenskap för egenföretagande konsulter, byggd med frihet, lycka och entreprenörskap. I Kvadrats ekosystem ryms allt som behövs för ett lyckligt och hållbart konsultliv, inklusive ett brett socialt och professionellt nätverk. Kvadrat är byggt av konsulter, för konsulter och är 100% konsult- och medarbetarägt. Företagsvisionen "Världens lyckligaste yrkesmänniskor" genomsyrar hela verksamheten. Kvadrat har hjälpt duktiga konsulter ta steget till ett friare och lyckligare konsultliv i 35 år.

− I den här rekryteringen har vi haft en noggrann process för att hitta rätt hjärna och hjärta till rollen som koncern-VD, säger Pia Nilsson. Jag vill passa på att tacka alla i Kvadrat som tagit ett kliv framåt och med stort engagemang löst tiden utan koncern-VD. Särskilt tack till Björn Widlund som fungerat som tillförordnad koncern-VD.

Kontakter för mer information

Pia Nilsson
070 419 06 67

David Ståhlberg
072 179 39 48

About Kvadrat
Kvadrat är Sveriges lyckligaste konsulter − landets största bolag för egenföretagande konsulter. Vi erbjuder våra kunder en unik kombination av konsultens expertis och egenföretagarens engagemang, attityd och motivation att alltid lyckas. Kvadrat bildades 1988 och idag är vi över 560 Kvadratare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Jönköping, Växjö, Örebro, Borlänge, Sundsvall och Umeå.

Contact
Kommunikationsansvarig
Mikael Atterby

mikael.atterby@kvadrat.se
0733982681
Mikael Atterby