Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group Umumkan Pengembangan Kemudahan Jualan, Perkhidmatan dan Kejuruteraan di Afrika Selatan

Temecula, California, UNITED STATES


TBC

TEMECULA, Calif., March 22, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group (“Kumpulan”), sebahagian daripada kumpulan syarikat Nikkiso Co., Ltd (Jepun) dan beroperasi di bawah Cryogenic Industries, Inc. (AS) berbesar hati untuk mengumumkan satu lagi pengembangan keupayaan jualan, perkhidmatan dan kejuruteraan mereka untuk pasaran Afrika. Dari kemudahan ini, mereka akan memberikan sokongan untuk semua produk Kumpulan.

Terletak di Waterfall, KZN, Afrika Selatan, kemudahan itu dibangunkan untuk menyediakan jejak yang lebih kukuh di Afrika dan menyokong hab kejuruteraan dan pusat ekonomi Afrika Selatan. Jurutera tempatan dan sokongan khidmat lapangan akan membawa pengetahuan khusus tentang rantau ini dan pasaran tempatan, membolehkan penyelesaian yang sangat disesuaikan.

Selain menawarkan jualan teknikal untuk semua produk Kumpulan, mereka menambahkan pasukan pentauliahan unit pengasingan udara yang turut merangkumi sokongan pelanggan. Sokongan kejuruteraan tambahan akan menyediakan pengoptimuman proses dan reka bentuk serta penyelesaian inovatif untuk rantau ini. Kemudahan itu juga akan menyediakan peralatan LNG, untuk menyokong pengembangan gas asli yang besar di Mozambique, dan kemungkinan pembangunan saluran paip maya untuk bahan api LNG bagi mengurangkan krisis elektrik.

“Pengembangan ini membolehkan kami untuk dapat bertindak balas dengan pantas terhadap keperluan tenaga yang semakin meningkat di Afrika, dan untuk menyediakan perkhidmatan dan sokongan yang lebih besar kepada pelanggan kami dengan kehadiran tempatan kami,” menurut Peter Wagner, Ketua Pegawai Eksekutif Cryogenic Industries dan Presiden Kumpulan.

Bruce van Dongen akan berkhidmat sebagai Pengarah Urusan. Kemudahan servis dirancang untuk sedikit masa lagi pada masa hadapan, yang akan menyokong pam dan pengembang turbo. Pengembangan ini mewakili komitmen dan sokongan mereka terhadap pertumbuhan pasaran Afrika.

PERIHAL CRYOGENIC INDUSTRIES
Cryogenic Industries, Inc. (kini ahli Nikkiso Co., Ltd.) syarikat ahli mengeluarkan dan perkhidmatan kejuruteraan peralatan pemprosesan gas kriogenik (pam, pengembang turbo, penukar haba, dsb.), dan loji pemprosesan bagi Gas Industri, Pencecairan gas asli (LNG), Pencecairan Hidrogen (LH2) dan Kitaran Rankine Organik untuk Pemulihan Haba Sisa. Diasaskan lebih dari 50 tahun yang lalu, Cryogenic Industries merupakan syarikat induk bagi ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne dan Cryoquip serta kumpulan yang secara umum dikawal oleh 20 entiti pengendalian.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila layari www.nikkisoCEIG.com dan www.nikkiso.com.

HUBUNGAN MEDIA:

Anna Quigley
+1.951.383.3314
aquigley@cryoind.com

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di: https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/30d66f23-e389-4adb-86c2-43133a748d6e/ms