Adfenix nousee uudelleen nimellä Realforce

Kahden keskeisen yritysoston jälkeen kiinteistömarkkinointiyhtiö Adfenix on ottanut käyttöön uuden nimen ainutlaatuisena kiinteistöjen markkinointitoimintojen alustana.

GUILDFORD, UNITED KINGDOM


GÖTEBORG, Ruotsi, March 23, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Tuhannet kiinteistönvälittäjät ympäri maailmaa käyttävät Adfenix, joka on jo pitkään ollut tunnettu tehokkaista sosiaalisen median mainoskampanjoistaan ja alan johtavista ominaisuuksistaan.

Ostamalla asiakastietoyhtiö Quedro ja mediahallintayhtiö Brandkeeper kuluneen 18 kuukauden aikana, Adfenix teki selväksi, että sillä oli tavoitteita, jotka ulottuivat muuhunkin kuin vain sosiaalisen median mainontaan.

Uusi Realforce-tuoteuniversumi on suunniteltu tarjoamaan tukea aliarvostetulle markkinointitiimiille, jonka tehtävänä on tukea kiinteistönvälittäjiä heidän markkinointitarpeissaan.

Järjestäytynyt, automatisoitu, tekoälyllä toimiva ja datan tukema Realforce antaa markkinoijille vallan tarjota ensiluokkaisia markkinointiratkaisuja sopivassa mittakaavassa ohjelmistojen kautta.

Realforce perustaja ja toimitusjohtaja André Hegge on sanonut: ”Todistimme omakohtaisesti markkinointityökaluilla varustettujen edustajien kohtaamia haasteita, jotka ovat vieneet heidät pois osaamisalueiltaan. Tavoitteenamme oli keskittyä alan parhaan tuotekannan tuottamiseen mainonnassa, asiakastiedoissa ja tuotemerkin hallinnassa, mutta erityisesti kiinteistöjen markkinoinnin tiimejä ajatellen.

Nimenä Adfenix ei voinut enää edustaa sitä, mitä alusta nyt mahdollistaa. Realforce antaa yhdelle kiinteistömarkkinoijalle mahdollisuuden tukea koko edustajatiimiä concierge-markkinointipalvelulla, joka toimitetaan sopivassa mittakaavassa ohjelmistojen kautta.”

Carl-Fredrik Mandrapa Olsson, Realforce strategian varajohtaja lisää: ”Se, mitä tiimi on luonut, ei ole vain ainutlaatuinen tekninen kokonaisuus, joka on suunniteltu yksinomaan kiinteistöille, vaan myös tuoteuniversumi, joka toimii hyvin olemassa olevien ohjelmistojen kanssa. Alusta täyttää kumppaneidemme olemassa olevan tekniikan aukot yhteistyöhön perustuen, ei ylivoiman kautta.”

Monien mielestä Realforce todellinen vetovoima piilee kuitenkin sen sisältämien komponenttien yhteenlasketussa tehossa: lupaava laaja palvelupohja, joka on suunniteltu kiinteistöille, liiketoiminnan edistämiseen, kannattavuutta tuottamaan ja pitämään kiinni markkinaosuudesta ja edustajista.

Lisätietoa Realforce on sivustolla www.realforce.com

Tietoa Adfenix

Adfenix (www.adfenix.com) tarjoaa luokkansa parhaan, datan tukeman ja täyden palvelun markkinointitoimintojen foorumin, johon monet maailman suurimmista kiinteistöbrändeistä luottavat. Soveltamalla älykästä, automatisoitua ja tekoälyllä parannettua teknologiaa, Adfenix ratkaisee kiinteistöalan monimutkaisuuden ja antaa asiakkailleen mahdollisuuden luoda arvoa tuotemerkilleen ja edustajilleen.

Perustajat André Hegge ja Gabriel Kamienny perustivat Adfenix Ruotsissa vuonna 2014, ja nykyisin Adfenix toimii kiinteistöalan ammattilaisten kanssa ympäri maailmaa, ja sillä on 85 työntekijää neljällä mantereella ja toimistot Tukholmassa, Göteborgissa, San Franciscossa ja Lontoossa.

 

Contact Data