Classic Parade mengumumkan pemerbadanannya sebagai sebuah syarikat LTD


LONDON, March 29, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Selepas 20 tahun di bawah pemilikan keluarga, Classic Parade, sebuah syarikat sewaan kereta hiper di London, kini menjadi sebuah syarikat LTD yang mendapat sokongan kewangan daripada pelabur Qatar, berkuasa serta-merta.

Langkah ini terhasil daripada keputusan perniagaan strategik untuk memfokuskan pertumbuhan di luar United Kingdom. Pada masa ini, Classic Parade memberikan perkhidmatan sewaan kereta hiper mewah kepada pelanggan di seluruh UK, tetapi dengan pelaburan yang menggiatkan semula daripada pemilik baharu, matlamatnya telah berubah untuk menjadi syarikat sewa kereta hiper premium yang menyediakan perkhidmatan di seluruh Eropah. Tiada syarikat lain yang menyediakan perkhidmatan sewa kereta super mewah di lokasi geografi sebesar itu; Classic Parade akan menjadi yang pertama.

Portfolio kenderaan yang sedia ada adalah meluas, termasuk jenama terkenal dalam komuniti kenderaan mewah seperti Ferrari, McLaren, Rolls Royce, Porsche, Audi dan banyak lagi. Perjanjian sewa boleh diselesaikan dalam masa sesingkat 24 jam, membolehkan anda mendapatkan sewa kereta hiper pada hari berikutnya di UK. Dengan perkhidmatan yang sama yang ditawarkan di seluruh Eropah, Classic Parade akan mengembangkan koleksinya untuk memenuhi permintaan pelanggan yang semakin meningkat. Semua kenderaan tersedia boleh didapati di tapak web Classic Parade, tetapi petikan ringkas mengenai koleksi Classic Parade adalah seperti berikut:

  • Ferrari SF90 Stradale: Ferrari SF90 Stradale mempunyai kuasa hebat dengan 986 kkb. Dengan warna merah berani, ia adalah salah satu kenderaan yang paling dicari hari ini.
  • McLaren Speedtail: Kenderaan dengan rekaan yang anggun ini bersifat aerodinamik dan kuasa sebanyak 1050 kkb adalah faktor pelaris yang menarik ramai pelanggan.
  • Lamborghini Sian: Dengan kadar harian £6000, model ini berada di peringkat teratas daripada Lamborghini yang tersedia. Ia mempunyai 808 kkb dan memecut dari 0-60 BSJ dalam 2.8 saat.
  • Porsche 918 Spyder: Dengan harga £3500 sehari, pemandu boleh menguji keupayaan Porsche 918 Spyder untuk mencapai 0-60 BSJ dalam masa 2.2 saat.

Sewaan kereta super mempunyai julat harga, dengan setiap perjanjian memerlukan deposit keselamatan. Apabila kenderaan dikembalikan kepada Classic Parade dalam keadaan baik, deposit keselamatan akan dikembalikan kepada pelanggan. Setiap perjanjian termasuk insurans sewa pandu sendiri untuk 2 pemandu, tetapi pemandu mestilah berumur sekurang-kurangnya 25 tahun untuk memandu kenderaan yang disewa daripada Classic Parade.

Memperluaskan dengan pendekatan berperingkat, Classic Parade akan menyediakan kemas kini apabila perkhidmatan bermula untuk lokasi di sekitar Eropah. Setelah mula beroperasi, lokasi-lokasi ini akan dapat mengakses perkhidmatan dan penghantaran 24 jam pada mana-mana hari dalam minggu.

Satu lagi perkhidmatan yang akan tersedia kepada pelanggan di seluruh Eropah ialah Program "Cuba Sebelum Anda Beli", yang menghubungkan bakal pembeli dengan kenderaan yang mereka minati sebelum mereka membeli kenderaan tersebut secara kekal. Sebelum melabur dalam kenderaan yang mahal, pelanggan Classic Parade boleh memandu kenderaan mewah yang sama untuk sebarang jangka masa. Ini dapat dilakukan dengan syarat sewaan yang fleksibel dan pakej harga tersuai.

Mereka yang berminat untuk menyewa kereta super daripada Classic Parade di UK boleh menghubungi rent@classicparade.co.uk atau +44 (0) 333 355 3595. Tiada sewaan tersedia di lokasi lain, tetapi apabila perkara ini berubah, kemas kini boleh didapati di sini. Pasukan Classic Parade tersedia 24 jam, 7 hari seminggu untuk menjawab soalan atau memuktamadkan butiran sewa kereta super untuk pelanggan di UK.

Foto yang disertakan dengan pengumuman ini tersedia di https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/e320844d-7478-4095-83aa-44c56e95cb84

Hubungi
Classic Parade
+44 (0) 333 355 3595
rent@classicparade.co.uk


Classic Parade mengumumkan pemerbadanannya sebagai sebuah syarikat LTD