Styrelsens kompletterande beslutsförslag till årsstämman i Clean Motion AB


Till årsstämman som äger rum måndagen den 29 maj kl. 18-20 har styrelsen kompletterat beslutsförslag enligt nedan. Årsredovisning och revisionsberättelse är publicerad på hemsidan.

Styrelsens kompletterande beslutsförslag:

Fastställande av arvoden till styrelsen och revisorerna (punkt 10)

Förslaget är att inget arvode utgår till styrelsen. Arvode till revisor skall utgå enligt godkänd räkning.

Val till styrelsen och i förekommande fall av revisorer (punkt 11)

Någon valberedning har inte förekommit. Förslag till styrelse är omval av hela styrelsen (Göran Folkesson, Niklas Ankarcrona, Mathias Jernhed, Lennart Jeansson, Hans Folkesson och Anna Petre). Dessutom föreslås nyval av Sofia Haby, och Joel Rozada som ordinarie styrelseledamöter samt Emma Rozada som styrelsesuppleant till dessa två.

Sofia Haby, född 1975 , har lång erfarenhet av att arbeta som chef och projektledare och har en masterexamen i juridik/ekonomi. Hon har lett och hanterat projekt inom olika områden och branscher med fokus på organisation, affärstransformation och lönsamhet.

Joel Rozada, född 1979, är VD och grundare av The Techno Creatives, är en serieentreprenör fokuserad på industritunga applikationer. Han tror att världen kan bli en bättre plats, främst genom att utföra nya lösningar. Startade The Techno Creatives 2006 och har sedan dess startat 20 företag i 5 länder. Lång erfarenhet från styrelse och ledning, både internationellt och nationellt. Investerare i flera framgångsrika startups.

Emma Rozada, född 1982, är COO och grundare till The Techno Creatives, är en serieentreprenör med startade bolag i Sverige, Shanghai, Shenzhen, London, Tallinn och Bangkok. Produkt- och tjänsteutveckling är hennes fokus och den röda tråden mellan bolagen. Hon tror på nya lösningar i stor skala skapar en bättre värld, därför arbetar hon mot industrin som har kapacitet, kapital och muskler att förändra. Emma har drivit bolag med både riskkapital och självfinansierat, med organisk tillväxt. Hon har 15 års erfarenhet av att leda bolag både som operativ ledare, från styrelse, ägare och som rådgivare.

Tillgängliga handlingar
Redovisningshandlingar med tillhörande revisionsberättelse finns tillgängliga hos bolaget och är publicerade på bolagets webbplats, www.cleanmotion.se. Kopior av ovannämnda handlingar sänds även till de aktieägare som begär det och uppger sin postadress.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Göran Folkesson,
VD, Clean Motion AB
Tele: + 46 735 320 273
Email: goran@cleanmotion.se

Om Clean Motion AB
Clean Motion AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer elfordon. Bolagets vision är att utveckla verkligt hållbara produkter som den stora massan av världens befolkning har råd att använda. Bolagets elfordon, Evig, är lätt, har en hög effektivitet och således en mycket god driftsekonomi. Evig är också försedd med solpaneler för att ytterligare säkra energiförsörjningen. Clean Motion förser marknaden med säkra och energieffektiva fordon för en hållbar stadstrafikmiljö.

Clean Motion AB är listat på First North Growth Market vid Nasdaq Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08- 503 000 50. För ytterligare information, vänligen besök: www.cleanmotion.se.