Espresso House satsar på spel!

Över 90 % av Espresso Houses medarbetare säger att den nya tränings-plattformen har bidragit till ökad effektivitet i deras arbete.


STOCKHOLM, Sverige, May 31, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Attensi, global ledare inom spelbaserad träning, har fördjupat sitt samarbete med Espresso House, Nordens ledande kafékedja, för att erbjuda sina anställda en innovativ och engagerande lärplattform.

1996 öppnade Espresso House sitt första café och under de senaste 27 åren har de sett en enorm tillväxt. De sysselsätter idag över 7 000 anställda i fem olika länder i Europa. Med ett så snabbt växande team av anställda, såg Espresso House nu behovet av ett träningssystem som var lättillgängligt över gränserna, roligt för medarbetarna att använda och som kunde kopplas nära till deras identitet och verksamhet.

Fördelarna Espresso House har sett efter att ha ingått partnerskapet med Attensi inkluderar bland annat:

  • Över 90 % av Espresso Houses anställda rapporterade att den nya tränings-plattformen har bidragit till ökad effektivitet i deras arbete.
  • Spelbaserad träning har visat sig vara en succé. Upprepningen av vissa element i Espresso House träningsplattform har haft en transformerande effekt på personalen. De kan nu tillägna sig kunskap och nya färdigheter på ett engagerande och roligt sätt, vilket har varit särskilt framgångsrikt bland deras yngre medarbetare.
  • Den hektiska miljön på Espresso House har blivit betydligt lättare för medarbetarna att hantera med Attensi. Med varje ny kampanj som lanseras införs också ett nytt lärandeschema för de anställda. Det är lätt att implementera och kan anpassas för att möta personalens specifika behov.

Innan Espresso House ingick samarbetet med Attensi använde de traditionell träning. Den baserades främst på klassrumsundervisning med begränsad tillgänglighet, vilket gjorde att de inte kunde engagera sin personal fullt ut, och särskilt sin yngre personal.

Attensis spelbaserade lärplattform var den perfekta lösningen. Som ett resultat har Espresso House nu en plattform som är lättillgänglig, lätt att använda, justerbar efter behov, specifik för jobbroller och tillgänglig på flera språk. Medarbetarna kan nu enkelt hålla sig uppdaterade om nya kampanjer och produkter, och därmed behålla den utmärkta kundservice de är mest kända för.

"Vi ser en ljus framtid tillsammans med Attensi, och vi ser fram emot att utveckla mer än bara träning tillsammans", säger Jonas Krantz, L&D-integrationschef på Espresso House.

”Samarbetet mellan Attensi och Espresso House är planerat att fortsätta och vi på Attensi är glada att stödja Espresso Houses fortsatta tillväxt och expansion”, säger Linus Alenvret, Business Development Director på Attensi.

Om Attensi: Attensi är ett norskt företag och global ledare inom spelbaserad träning med kunder över hela världen. Bolaget har expanderat snabbt med kontor i Norge, Sverige, Tyskland, UK och USA. År 2022 vann Attensi priset för "Bästa träningslösning för företag" vid SIIA CODiE Awards. De har samarbetat med stora internationella företag som Circle K, DHL, Equinor, Microsoft och Nestlé.

Om Espresso House: Espresso House, Nordens ledande kaffekedja, har expanderat snabbt och öppnat mer än 500 kaféer i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Utöver sitt framgångsrika hållbarhetsarbete, där de vann priset "Food savers of the year" 2021, har de satsat på digital innovation, träning, samt mobil beställning och betalning.

MEDIA KONTAKT
Anthony Wong | anthony.wong@attensi.com

Fotot som åtföljer detta tillkännagivande finns på https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/8b485956-8dd7-43b9-9184-da0f596582d5


Espresso House