Hlavní trendy v cestování českých cestovatelů – data poskytovaná aplikací Visited

Pro ty, kteří chtějí letos v létě cestovat, nechte se inspirovat a objevujte nejnovější cestovatelské trendy s aplikací Visited App


TORONTO, June 13, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Podle cestovní aplikace Visited aplikace umožňuje uživatelům mapovat jejich cesty, zaškrtávat známé destinace podle kategorií, inspirovat se objevováním nových míst a zároveň získávat personalizované cestovní statistiky.

Cestovatelská aplikace Visited má po celém světě více než 1,7 milionu uživatelů a nabízí jedinečný pohled na oblíbené destinace. Na základě údajů aplikace je Česko pro zahraniční cestovatele v současnosti 13. nejnavštěvovanější zemí světa.

Funkce cestovních seznamů umožňuje uživatelům zaškrtávat destinace podle zájmů. Cestovní seznamy zahrnují slavné pláže, národní parky, umělecká muzea, kulinářské zážitky a další. Díky více než 150 přizpůsobeným cestovním seznamům mohou uživatelé objevovat nové destinace. Pro ty, kteří navštíví Česko, je nejoblíbenější destinací Praha. Praha je v současné době na 7. místě nejnavštěvovanějších hlavních měst na světě, přičemž Pražský hrad je nejoblíbenějším hradem na světě a Karlův most je 8. nejoblíbenějším mostem na světě. Zajímavé je také to, že Česká republika, známá svým pivem, je na žebříčku nejoblíbenějších pivních destinací na 5. místě.

Co se týče českých cestovatelů, ti navštívili v průměru 16 zemí, což je více než průměr 15 zemí, které navštívili lidé z celého světa, a na stejné úrovni jako většina západoevropských cestovatelů.

Aplikace Visited App nedávno zveřejnila žebříček 10 nejnavštěvovanějších zemí obyvateli České republiky. Seznam řadí následujících top 5 destinací, které Češi navštěvují nejčastěji:

1) Německo
2) Rakousko
3) Itálie
4) Slovensko
5) Francie

Zatímco není překvapením, že se do první pětky dostaly Německo, Rakousko a Slovensko, Francie, která je nejnavštěvovanější zemí na světě, se nachází až na 5. místě.

Ti, kdo chtějí získat další statistiky o cestování, si mohou stáhnout zprávu o cestování v roce 2022. Tato zpráva upozorňuje na to, kolik zemí cestovatelé po celém světě navštěvují, chtějí navštívit, a uvádí všechny oblíbené destinace za rok 2022.

O aplikaci Visited:

Aplikace Visited umožňuje uživatelům vytvořit si vlastní digitální stírací mapu s minulými a budoucími cestami podle země, regionu/státu a města. Uživatelé mohou nejen mapovat své cesty, ale mohou si vytvořit osobní cestovní cíl a získat statistiky o cestování.

Nová funkce cestovního seznamu umožňuje cestovatelům zaškrtávat si známá místa, která navštívili nebo která chtějí v budoucnu navštívit, na základě svých zájmů. Příklady seznamů zahrnují: umělecká muzea, hlavní města na světě, divy světa, slavné pláže, místa pro šnorchlování/potápění, lyžařská střediska a kulinářské speciality celého světa.

Další informace o aplikaci Visited a její nejnovější aktualizaci naleznete na adrese https://visitedapp.com .

Chcete-li si aplikaci Visited stáhnout zdarma, najdete ji v aplikacích jak pro systémy iOS, tak Android.

O společnosti Arriving In High Heels Corporation

Arriving In High Heels Corporation je společnost zabývající se mobilními aplikacemi; Visited je její nejpopulárnější aplikace. Pro inspiraci ohledně cestovních destinací, cestovních statistik a nejnovějších zpráv o cestování sledujte Visited’s Travel Blog.

Kontakt:
Anna Kayfitz
anna@arrivinginhighheels.com