Elérkezett a jövő: 3 nm ASIC technológia a kriptovaluta-bányászatban


NEW YORK, June 16, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A Bitmanu kriptobányászainak következő generációs programcsomagjától hangos a kriptopiac. A szakértők szerint ezek a 3 nm-es ASIC bányászok jelentik a kripto-bányászat jövőjét. A Bitmanu BM1, BM2 és BM Pro bányászainak hatalmas ereje minden idők legerősebb és legjövedelmezőbb bányászeszközeivé tette őket.

A legújabb és legfejlettebb szilícium félvezető chipekkel működő Bitmanu bányászok nagyobb tranzisztorsűrűséget, jobb bányászati sebességet és csökkentett energiafogyasztást kínálnak. Azonban leginkább hash-rátájuk miatt tűnnek ki a többi közül. Eddig egyetlen bányászgép sem volt képes erre a kapacitásra.  

Példátlan hash-kapacitás

  • BM1: Bitcoin 760 TH/mp, Litecoin 80 GH/mp, Dash 15 TH/mp, Monero 6 MH/mp
  • BM2: Bitcoin 1220 TH/mp, Litecoin 128 GH/mp, Dash 25 TH/mp, Monero 10 MH/mp
  • BM Pro: Bitcoin 3900 TH/mp, Litecoin 400 GH/mp, Dash 75 TH/mp, Monero 32 MH/mp

A piacon lévő legtöbb más termékkel ellentétben a Bitmanu bányászok rendkívüli feldolgozási teljesítményük ellenére hihetetlenül energiatakarékosak. Alacsony energiaköltségük miatt ezek a bányászok remek választásnak minősülnek számos adatközpont és otthoni bányászati projekt számára. Érdekes, hogy a Bitmanu számos ügyfele esetében kevesebb mint egy hónap alatt a befektetés teljesen megtérült, utána pedig hatalmas nyereséget értek el.

Példa nélküli havi nyereségek

  • BM1: Bitcoin: 1300 USD, Litecoin: 1800 USD, Dash: 4800 USD, Monero: 3600 USD
  • BM2: Bitcoin: 2100 USD, Litecoin: 2900 USD, Dash: 8500 USD, Monero: 6000 USD
  • BM Pro: Bitcoin 6600 $, Litecoin 8900 $, Dash 20 000 $, Monero 22 000 $

„A Bitmanu elindításával az volt a célunk, hogy hosszú távú változást hozzunk a piacra azáltal, hogy a kriptobányászatot minden eddiginél kényelmesebbé és jövedelmezőbbé tesszük. Örömteljes a tény, hogy sok elégedett ügyfelünknek nincs korábbi tapasztalata a kriptovaluta világában” – mondta David Letoski, a Bitmanu marketingvezetője.

Ha többet szeretne megtudni a Bitmanuról, kérjük, keresse fel ezt az oldalt: https://bitmanu.com/

A Bitmanu bemutatása: a Bitmanu egy gyártással foglalkozó, kiemelkedően eredményes cég, melyet a kriptovaluta iparág egy befektetőkből és elismert szakemberekből álló csoportja vezet. A cég küldetése az, hogy a legújabb technológiai újítások előnyeit mindenki számára elérhetővé tegye. A Bitmanu büszkén mutatja be kriptobányászainak lenyűgöző sorát, melyek elképesztő gyorsasággal biztosítanak kivételes beruházási megtérülést.

 

 

Contact Data