Budúcnosť je tu: 3nm technológia ASIC v zariadeniach na ťažbu kryptomien


NEW YORK, June 16, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- Najhorúcejšou novinkou na trhu s kryptomenami je príchod novej generácie zariadení na ťažbu kryptomien od spoločnosti Bitmanu. Tieto 3-nanometrové zariadenia na ťažbu kryptomien ASIC boli mnohými odborníkmi označené za budúcnosť ťažby kryptomien. Obrovský výkon ťažobných zariadení BM1, BM2 a BM Pro od Bitmanu z nich urobil najvýkonnejšie a najziskovejšie ťažobné rigy vôbec.

Ťažobné zariadenia od spoločnosti Bitmanu sú poháňané najnovšími a najmodernejšími kremíkovými polovodičovými čipmi a ponúkajú vyššiu hustotu tranzistorov, vyššiu rýchlosť ťažby a nižšiu spotrebu energie. Vlastnosť, ktorá odlišuje ťažobné zariadenia Bitmanu od ostatných, je však ich rýchlosť hashovania. Žiaden iný ťažobný rig, ktorý bol doteraz vytvorený, sa týmto hashovacím výkonom nedokázal vyrovnať.

Mimoriadny hashovací výkon

  • BM1: Bitcoin 760 TH/s, Litecoin 80 GH/s, Dash 15 TH/s, Monero 6 MH/s
  • BM2: Bitcoin 1220 TH/s, Litecoin 128 GH/s, Dash 25 TH/s, Monero 10 MH/s
  • BM Pro: Bitcoin 3900 TH/s, Litecoin 400 GH/s, Dash 75 TH/s, Monero 32 MH/s

Na rozdiel od väčšiny ostatných produktov na trhu sú ťažobné zariadenia Bitmanu napriek svojmu mimoriadnemu spracovateľskému výkonu mimoriadne energeticky úsporné. Vďaka nízkym nákladom na energiu sa stali vhodnou voľbou pre mnohé dátové centrá, ako aj domáce ťažobné projekty. Zaujímavé je, že mnohí zákazníci Bitmanu dosiahli úplnú návratnosť svojich investícií za menej ako mesiac a následne sa tešili obrovským ziskom.

Bezprecedentné mesačné zisky

  • BM1: Bitcoin 1 300 USD, Litecoin 1 800 USD, Dash 4 800 USD, Monero 3 600 USD
  • BM2: Bitcoin 2 100 USD, Litecoin 2 900 USD, Dash 8 500 USD, Monero 6 000 USD
  • BM Pro: Bitcoin 6 600 USD, Litecoin 8 900 USD, Dash 20 000 USD, Monero 22 000 USD

„Keď sme založili spoločnosť Bitmanu, naším cieľom bolo priniesť na trh dlhodobú zmenu tým, že z ťažby kryptomien urobíme pohodlnú a ziskovú aktivitu, ktorá dovtedy nemala obdobu. Nesmierne nás teší, že mnohí z našich spokojných zákazníkov nemajú žiadne predchádzajúce skúsenosti s kryptomenami,“ povedal David Letoski, CMO spoločnosti Bitmanu.

Viac informácií o Bitmanu nájdete na https://bitmanu.com/

O spoločnosti Bitmanu: Bitmanu je významná výrobná spoločnosť, vedená tímom investorov a renomovaných expertov z odvetvia kryptomien. Poslaním spoločnosti je sprístupniť výhody najnovších technologických inovácií každému. Spoločnosť Bitmanu s hrdosťou predstavuje pôsobivý rad nástrojov na ťažbu kryptomien, ktoré kombinujú výnimočnú návratnosť investície s pozoruhodnou rýchlosťou.

 

 

Contact Data