Clean Motion höjer priserna för elfordonet EVIG


Clean Motion kommer att höja priserna för sitt solcellsdrivna elfordon, EVIG. De nya priserna träder i kraft från och med 1a juli 2023. Anledningen är en justering gentemot marknadspriset hos jämförbara konkurrenter och bedömningen är att erbjudandet fortsatt kommer att vara mycket tilltalande. I genomsnitt höjs priserna med 35%.

Clean Motion lanserade det solcellsdrivna fordonet EVIG för sista-milen-leveranser i städer under hösten 2022. Under våren 2023 har utvecklingen slutförts och produktionen startat. I och med detta kommer bolaget att höja priserna för nya beställningar. Anledningen är en justering gentemot marknadspriset hos jämförbara konkurrenter. I genomsnitt höjs priserna med 35% och träder i kraft den 1a juli 2023.

"EVIG är även efter prishöjningen mycket konkurrenskraftigt prissatt och håller fortsatt sin ställning som det mest ekonomiska och hållbara alternativet för leveranser och service i städer”, säger Christoffer Sveder, kommersiellt ansvarig på Clean Motion.

Ändringarna införs på hemsidan den 1 juli.

För mer information, vänligen kontakta:
Christoffer Sveder
Director Commercial Operations, Clean Motion AB
Tel: +46 70 611 26 98
Email: christoffer@cleanmotion.se

Om Clean Motion AB
Clean Motion AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer verkligt hållbara fordon för städer. Fordonen är närproducerade och baserade på energi- och resurseffektivitet, för att maximera införandet av elfordon globalt. Bolagets vision är att erbjuda stadsmobilitet-laddad med solenergi och erbjuder därför lätta elfordon med låg energiförbrukning för att möta 2000-talets urbana transportutmaningar.

Clean Motion AB är listat på First North Growth Market vid Nasdaq Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission. För ytterligare information, vänligen besök: https://www.cleanmotion.se/.