Henri Berg nimitetty Martela Oyj:n talousjohtajaksi

Helsinki, FINLAND


Henri Berg (KTM, VTM) on nimitetty Martela Oyj:n talousjohtajaksi ja Martela Oyj:n johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään yhtiön toimitusjohtajalle, Ville Taipaleelle. Berg aloittaa tehtävässä lokakuun 2023 loppuun mennessä.

Berg siirtyy Martelan palvelukseen A-Insinööreiltä, jossa hän toimii konsernin CFO:na ja johtoryhmän jäsenenä. Henrillä on monipuolinen ja pitkä kokemus talousjohdon ja taloushallinnon tehtävistä useista yhtiöistä kuten Stora Enso Oyj, Componenta Oyj ja SATO Oyj.

”Toivotan Henrin lämpimästi tervetulleeksi Martelaan. Hänen monipuolinen ja laaja kokemuksensa taloushallinnon eri tehtävistä ja taloushallinnon kehittämisestä kansainvälisissä yrityksissä tukee Martelan kasvustrategiaa” sanoo yhtiön toimitusjohtaja Ville Taipale.

Martela Oyj

Ville Taipale
CEO

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Ville Taipale, puh. + 358 50 557 2611

Jakelu
Nasdaq OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.martela.com

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista käyttäjälähtöisten työ- ja oppimisympäristöjen kehittäjistä. Luomme parhaita paikkoja työn tekemiselle ja tarjoamme asiakkaillemme Martela Lifecycle -ratkaisujen avulla kalusteet ja niihin liittyvät palvelut saumattomana kokonaisuutena.